DG200AL-WU7U_DNA3.15.0-180626_1313 Päivitys Dna Valokuitu modeemiin ja netti yhteys pätkii

Hei latasin kyseisen DG200AL-WU7U_DNA3.15.0-180626_1313 päivityksen Dna valokuiti modeemiin ja sen jälkeen netti yhteyteni on alkanu pätkimään 30-60min välein, olen resetoinut modeemin mutta se ei ole auttanut. missä vika?

Kommentit

• Hei Tomi!

Ainakaan uusimman päivityksen kanssa ei ole havaittu laajoja onglemia, millä tapaa tarkalleen tuo pätkiminen siis ilmenee? Kadottaako modeemi yhteyden ja vilkuttaa valoja vai vaikuttaako yhteys katkeavan tietokonee ja modeemin välillä? Onko eroa langattomalla yhteydellä tai piuhaa käytettäessä?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Netti yhteys katoaa ja sivut lakkaavat toimimasta mutta noin 5sekunnin kaikki toimii taas normaalisti, ping hyppii satunnaisesti myös koko ajan. Valot ei modeemissa vilku katoaa vain nettiyhteys hetkellisesti.
  • Hei

Minulla taas netti on hidasta. Vanha reititin toimii paremmin (10v vanha). Kaikki tämä tuli päiv. jälkeen. What gives?

Casi
  • Hei, hankin DNA valokuitu plus modeemin DG200AC mutta modeemin internet yhteys on punaisella. Olen resetoinut modeemin, kokeillut parilla RJ 45 kaapelilla mm. sähkökaapin nousuista 01 ja 02 suoraan ja samoin huoneen rasioiden 01 ja 02 eri vaihtoehdoilla, mutta mjkään niistä ei ole auttanut. Myöskään langaton yhteys ei toimi, koska modeemilla ei ole internet yhteyttä. Windows 10 vikaselvitys kertoi ettei DNS palvelin löydä haluamaansa. Pitääkö modeemi vaihtaa toiseen vai mikä neuvoksi?
  • Hei Jorma!

Kannattaa tässä tapauksessa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme josta voidaan tarkastaa yhteyden tilanne.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Jorma, onhan reitittimen ja seinärasian kaapeli vähintään Cat5e? Laiskuuttani yritin saada tuon purkin toimimaan vanhalla, jo paikallaan olleella Cat5-kaapelilla ja yhteys heräsi vasta, kun laitoin laitteen mukana tulleen 5e-luokan kaapelin kiinni.