Digiboksi kaapelitalouteen

Hei, meiltä puuttuu yhdestä huoneesta antennipistoke seinästä. Onko teillä jotain laitetta jolla tv:tä pystyisi katsomaan ilman että antennijohtoa pitää vetää toisesta huoneesta jossa on antennipistoke?

terveisin Anne Lundberg

Kommentit

 • Digiboxi vaatii antennikaapelin. Ei tuohon oikein löydy laitetta, jolla kaapeliTV:n kanavia voisi katsoa huoneessa, jossa ei ole antennirasiaa.
  Yksi mahdollisuus olisi kokeilla sisäantennilla, jos antenniTV:n kanavat näkyisivät.
 • Poikkeuksen muodostaa iptv-boksit, esim. Elisa Viihde ja Maxivision eivät tarvitse antennijohtoa mutta nettiyhteyden kylläkin. Tosin ainakaan Elisan boksilla ei näy Nelonen Median kanavat suorana jos ei ole Elisan omaa nettiä, tämä siitä syystä että Nelonen Media/Sanoma Oyj on itse laittanut tuollaisen rajoitteen. Jos Nelosen kanavat on tärkeitä suorana niin Maxivision on ainoa vaihtoehto.
 • Maxivisionin boxeissa ei vaan ole WLANia, vaatii siis verkkokaapelin vetämisen 😀

  DNA:n Hubilla pystynee katsomaan kanssa IPTV:n kautta suurintaosaa peruskanavista muttei Nelosen kanavia. Näillä boxeilla toimii kikkailu kuitenkin että laittaa tallentumaan ja sitten katsomaan "suorana". Mitään muuta laitettahan DNA:lla ei enää olekkaan tarjota mihinkään TV:käyttöön.
 • Kaksi Enigma2 boksia, niin onnistuu. Siinä boksissa joka on antennittomassa huoneessa ei tarvita viritinmodulia.
  Kotiverkkoyhteys toki vaaditaan molempiin huoneisiin.
 • @Anne Lundberg
  Yksi ratkaisu tuohon olisi laittaa digiboxi/dnatv hubi huoneeseen jossa on antennipistoke.
  Liittää digiboxin hdmi liitäntään langaton hdmi-lähetin.
  Liittää toisessa huoneessa olevaan televisioon HDMI-vastaanotin.

  Esim. "One For All SV1760 -langaton HDMI lähetin ja vastaanotin" hoitaisi tuon ja välittää kaukosäätimen signaalin myös. Eli digiboxin kaukosäädintä voi käyttää TV -huoneessa. Tämä ei ehkä ole DNA:n valikoimissa, mutta googlella löytyy tämä ja muita vastaavia.
 • Tuon kirjoittamani viestin jälkeen on Maxivisionilta tullut purkki jossa on Wlan, sillä näkyy ainakin kaikki kanavat, ilman johtoja (Antenni-/verkkokaapelia).

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.