Digiboksin asentaja

Mistä löydän asentajan, joka tulee asentamaan uuden digiboksin televisiooni? Yritin soittaa asiakaspalvelunumeroon, mutta kyllästyin jonottamaan 15 minuutin jälkeen.
Reine Westerling-Salo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Onko kyseessä DNA:n hubi ja onko televisiossa HDMI-liitäntä?
    Jos on, soita asiakaspalvelun aukioloaikana vikapalvelunumeroon 0800300500. Se on ilmainen ja yhdistyy tuolloin asiakaspalveluun. Jonota niin kauan, että vastaavat.
    PW
  • Hei Reine!

Homma onnistuu asiakaspalvelumme kautta. Tavoitat asiakaspalvelumme myös Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.