Siirry uusimpaan kommenttiin

Digita ja antenni tv kanavien näkyvyys

Dna:lla kanavat näkyivät moitteettomasti, mutta Digitalle vaihtumisen jälkeen aloi maksukanavat katoilla ja pikselöityä näkyessään ja pysähdellä.Vuoden alusta tuli maksettua Diditaa kuin kuollutta lehmää näkymätömistä maksukanavista ja vielä isiootit lähettävät jonkin karhulaskun. Paluuta Digitan palveluihin ei tule, eikä DNA:lta tulevaisuudessa mitään hankintoja.
Säälittävä Digita ja DNA:n laskutus Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Juuri päin vastoin. DNA:n antenniverkon kanavat ei toimineet koskaan oikein, Digitan kanssa ei mitään ongelmaa asiassa.

  Molemmat viestit yhtä tyhjän kanssa, alueita on erilaisia ja kuuluvuuksia, mutta DNA verkko nyt vaan oli toteutukseltaan täysi susi (vaikka se nyt jollain on toiminutkin).
  JJJ
 • Jaaha siellä Digitan trollit vastailee.
  Säälittävä Digita ja DNA:n laskutus
 • Kaikilla täytyy siis olla asiat yhtä huonosti kun sinulla. Jos tajuaisit teknisen eron verkkojen toteutuksessa tajuaisit miksi Digita toimii pääsääntöisesti paremmin ja olet vähemmistössä ongelminesi.

   Montahan viestiä meinaat asiasta laittaa foorumille mikä ei digitaan edes liity.
  JJJ
 • Todellakin liittyy, selkeä Digitan trolli vastailemassa, eehh hehe hee.
  Säälittävä Digita ja DNA:n laskutus
 • Toudella hienoa, kuinka peruskanavat näkyivät samalla Digiboksilla eli DVB-T kanavat, sen sijaan DVB-T2 kanavat ei. No nyt näkyy se mitä pitääkin Canal Digitalilla. Kun ei Espoosta näkynyt, niin Satelliittista näkyy. Digita saa tunkkinsa pitää, samoin DNA.
  Säälittävä Digita ja DNA:n laskutus
 • Näkyykö antennitv:ssä mix 4 paketissa viasat kanavat(history/explorer)?.Nyt kun on toi ilmainen viikonloppu niin ne ei näy ja telkkari valittaa ettei se hybriditv ole tuettu,tossa ei ole tv-korttia/lukijaa kiinni koska talous muuttu kaapelitv->antennitv.Toimiiko se kaapelitv:ssä toiminut kortti myös antennitv:llä?.Käytännössä siis tilaa vain sen paketin tuolta sivulta ja linkittää kortin taas lukijaan niin pitäisi toimia?.
  vanha asiakas
 • Tänne kun laitat antenniverkon osoitteen, niin näet tilattavat kanavat:
  https://kauppa4.dna.fi/TV/Kanavapaketit/DNA-Mix-4/p/VCP00013-1

  Eli kyllä ne voi Mix4 pakettiin tilata, muttei näy ilman sopivaa HybridiTV:tä.

  Kortista en tiedä, vaihtuuko toiseen. Itsellä ainakin vanhalla DNA:n kortilla toimii antennissa tilaus, mutta tämä kortti on ollut aina vaan antennissa itsellä käytössä (Toimi kait aikaisemmin kaapelissakin sama kortti, joten ei varmaan kortissa ole eroja).
  JJJ
 • Siis meinaat että antennissa pitää olla uusi tv joka tukee 1.5 hbbtv:tä ennen kuin voi katsoa jotain kanavapaketin hybrid kanavaa?.
  vanha asiakas
 • Ei sekään välttämättä riitä, toimivuus on luvattu vain näille laitteille:

  Mitkä laitteet tukevat salattuja Hybridi Beta -kanavia?
  Alla lista laitteista, joilla voit katsoa Hybridi Beta -kanavia:
  • LG: WebOS-mallit vuodesta 2017 alkaen (webOS3.5, 4.0 ja 4.5)
  • Panasonic: vuoden 2019-mallit
  • Samsung: vuoden 2019 -mallit 
  • Sony: Android-mallit vuodesta 2016 alkaen
  • Philips: vuosien 2018-2019 Android- ja Saphi-mallit
  https://www.digita.fi/antennitv/hybriditv/vastaanottimet/
  JJJ
 • Kukaan käytä mitään hybridiä mutta se vaaditaan että näkisi kanava.Toi kai tarvitsee vielä netin?.
  vanha asiakas
 • Digitan nettisivuilta ilmenee, että missään anteniiverkon kanavanipussa ei ole ainuttakaan Hybridi-Beta-kanavaa. Mielenkiintoinen ilmiö on, että 12 v. vanha telkkarini löysi kanavahaulla koko joukon Hybri-Beta-kanavia vaikka ei sisällä nettiliittymää eikä DVB T2 -viritintä eikä siis ymmärrä HD:sta mitään. Kanavapaikat siis löytyvät. Ei se vanha Sony niitä kanavia auki saanut...
  Papparainen
 • Eikö sana hybridi sano mitään? TV löytää kanavapaikan ok, mutta ei se vielä tarkoita että se aukeaa.
  ebinwrz
 • Kuvittelin alunperin, että "hybridi" tarkoittaa sitä, että signaalia kulkee sekä antennikanavalla että netissä. Olen nyt oppinut, että antenniverkossa kulkee vain metadataa. Viimeisen lauseen otit liian tosissasi...
  Papparainen
 • Jos kanavalistauksessa lukee että hybrid niin se sitten tarvisee sen telkkarin joka tukee 2.x hbbtv:tä että näkyy,toi näyttää ilmeisesti netin kautta noita kanavia.Tota vanhemmat eli <1.5 ei toimi noiden kanssa.Täysin turha toiminto joka vielä aiheuttaa sen ettei voi hitto katsoa alle 10v telkkarilla jotain tilattavaa maksukanavaa sen lisäksi että pitää hankkia ja maksaa se netti siihen että voi katsoa sitä kautta maksullista kanavaa.
  vanha asiakas
 • Jos aiot hankkia esim mix tv-paketteja antenniin niin huomio että nykyään tarvitsee hybridtv v2.x telkkarin että saat maksukanavia näkyviin(osa kanavista on vaihtuneet hybrid beta kanaviksi,ei hybrid kanavat näkyy normaalisti jos on ci+ ja tv-kortti sekä tv-paketti),älä edes unelmoi mistään hd/uhd:sta ja noi hybridi kanavat tulee kai netin kautta eli käytännössä tollaisen 4G/5G boxin(omassa tapauksessa,kaapelissa ei onneksi ole mitään hybridejä(telialla taitaa olla)) kautta joka ei anna kaistaa kuin n100M.En todellakaan ottanut tota yhteyttä/boxia siksi että haluaisin katsoa sitä kautta jotain streamattua tv:tä.Nyt on sellainen hauska tilanne että pitäisi vielä ostaa uusi telkkari joka tukee hbbtv 2.x versiota että voisi katsoa jotain viasatin history/explorer kanavaa joka on siis hybridi(ja tulee netin kautta),ostaa noille kanaville se tv-kortti/tv-paketti ja telkussa pitää vielä olla ci+ lukija sekä netti.Sitten pitäisi vielä näkyä tietty kanavanippu antennitv:ssä.Ei ole halvaksi ja helpoksi tehty toi homma nykyään jos haluaa katsoa maksullisia antennitv kanavia.:D
  vanha asiakas

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.