Dikipoksia

Maksukanavat eivät näy dikiboksilla Wbox HD2. Täällä mökillä ei ole DNA verkkoa, olen sen boksin kumminkin käyttänyt verkossa kotona ja ladannut uuden ohjelma päivityksen ja eilen päivitin kanavat täällä mökillä, kanavat löytyivät, mutta Wbox HD2 ilmoittaa, että ASETA KORTTI. Minulla on maksettu Mix4 paketti ja siinä on kanavat Eurosport 1 & 2 yms. pari muuta, ne toimivat hyvin kotona DNA kaapeli modeemi verkossa.
Petri Nykänen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Petri, näet DNA:n kortilla kanavat vain DNA:n kaapeliverkossa. Mikäli mökki on antenni-tv verkossa, tarvitsee kanavat nykyään tilata Digitalta.

Näet mökilla DNA:n kanavat nettiyhteyden yli DNA TV sovelluksessa puhelimella/tabletilla tai tietokoneen selaimella osoitteessa https://dnatv.dna.fi/
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Eurosportit löytyvät DNA TV:stä, mutta ei välttämättä muut tilatut maksukanavat.