Discovery Channel HD

https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet?type=tukari3&id=423

"Discoveryn lippulaivakanava Discovery Channel on 1.7.2019 alkaen katsottavissa myös teräväpiirtolaadulla, kun Discovery Channel HD -kanava lisätään kaapeliverkon jakeluun ja DNA TV Hubille. Nyt voit kokea todellisia tarinoita elämästä sekä unohtumattomia elämyksiä teräväpiirtolaadulla! "

Vai että lippulaivakanava? Hah hah, ei se kyllä mikään lippulaivakanava ole!
Lippulaiva tarkoittaa sitä että jokin on tuoteperheensä paras ja hienoin, ja tuo Discovery Channel-pääkanava on kaikkea muuta kuin paras, silkkaa sontaa ja tositv-skeidaa!

Kommentit

• Alkuperäinen Suomessa näkynyt "The Discovery Channel" 90-luvulla on mielestäni ollut kaikkein paras. Tilasin sitä aikoinaan maksu-tv-kanava. Ero nykyiseen Discovery-kanavaan on paitsi sisältö myös lähetys-aika tuo lähetti vain iltaisin tietyn ajan. Aamulla ja päivällä kanavapaikalla lähetti hollanninkielinen Kindernet-kanava.

Nostalgia
  • Ohjelmatiedot ovat ainakin päin mäntyä.
    Sami S
  • Kuten myös Eurosport 2:lla
    Wimbledon tennistä on tullut 1.7 lähtien Eurosport 2:lla klo 13-22 välillä. Ohjelmatiedoissa siitä ei ole mitään mainintaa heidän sivuillaan ja myös guide on samalla tavalla väärin.
    Taitaa olla heillä Plaerin markkinointia.