Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Discovery-kanavayhtiön kanavilla on lähetyskatkos

DNA ei ole 1.2. aamupäivän aikana pystynyt välittämään eteenpäin asiakkailleen Eurosport 1 ja Eurosport 2 kanavia (SD & HD -versiot) kaapeliverkossaan. Ongelman korjaus on käynnissä. Myös Discovery Channelin lähetyksessä oli katkos, mutta kanava toimii jälleen normaalisti.

Ongelman syynä on Canal Digitalin ja Discovery -kanavayhtiön sopimusneuvotteluiden kariutuminen. Ongelma koskee DNA:ta siksi, että DNA ottaa kanavat vastaan Canal Digitalin satelliittiyhteyksien kautta, jotka ovat nyt katkenneet DNA:sta riippumattomista syistä.

Canal Digitalin tiedote löytyy osoitteesta https://www.canaldigital.fi/ajankohtaista/disco...
He kommentoivat asiaan seuraavaa:

"DNA:lle ongelmasta ja sen vaikutuksista ei ole kerrottu etukäteen, minkä vuoksi DNA ei ole voinut informoida omia asiakkaitaan eikä asiakaspalvelua. Keskitymme nyt korjaamaan ongelmaa korvaamalla Canal Digitalin satellittiyhteydet mahdollisimman nopeasti. Ensimmäiseksi pyrimme korjaamaan SD-kanavia koskevan ongelman ja heti sen jälkeen HD-kanavat.

Vika ei siis johdu DNA:n toimenpiteistä ja me voimme vain tehdä parhaamme, jotta saamme korvaavat siirtoyhteyden käyttöön mahdollisimman nopeasti."

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.