Discovery+

Tuleeko Discovery+ saataville koska dnan kautta? Kilpailijat telia ja elisa tarjoaa kyseistä palvelua.

J

Kommentit

• Mitä tarkoitat, että miten se pitäisi saada DNA:n kautta? Elisalla ei esim ole tuota sovellusta edelleenkään digiboxissaan "Elisa viihde". DNA:n hubille taas voi sen ladata ihan play kaupasta ja tilata discoveryltä paketin.

Jos se kuulusi kanavapaketin kylkeen samaan hintaan, niin sellainen olisi tietty hyvä.
    Pena
  • Laskutus suoraan Dnan kautta. Telian ja Elisan kautta laskutus onnistuu suoraan. Elisa Viihde boxille kun tilaa Eurosport paketin, se sisältää discovery+ suoratoistopalvelun.  Discoveryn kautta tilattuna pitää korttitiedot täyttää.
    J
  • Hei!

Kyseistä palvelua ei tällä hetkellä ole saatavilla DNA:n kautta. Kiitos palautteesta, laitetaan tästä toivetta eteenpäin!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Suoraan kun tilaa discoverylta niin voi katsoa muillakin laitteilla kuin hubilla. Sen takia olen muutkin tilannut suoraan palveluntarjoajilta. DNA:n kautta tilatuissa palveluissa on ainakin pieni epäilyksen siemen, saako tunnukset toimimaan muualla. Lienenkö liian epäluuloinen.
    Matti