Discovery World-kanava loppuu 1.7.2019 alkaen

Sain Elisalta kirjeen (minulla on Elisa Viihde) jonka mukaan Discovery World-kanava lopetetaan kokonaan kanavayhtiön päätöksestä johtuen 1.7.2019 alkaen.

Eli se loppuu myös Telialla, Maxivisionilla ja Dnalla. Mutta miksi Dna ei ole tiedottanut asiasta omilla sivuillaan? Enkä minä ole saanut Dnalta kirjettä tai sähköpostia aiheesta vaikka olen myös Dnan kaapeliasiakas.

Kommentit

• Oletko tilannut kanavan?
    PW
  • PW, olen tilannut, se kuuluu automaattisesti tilaamaani DNA L-kanavapakettiin.
    Jari
  • Hei Jari!

Asiasta on lähetetty tiedotteet kaikille asiakkaille kenellä on tilattuna joko Discovery World tai Discovery HD Showcase. Tiedote on lähetetty joko sähköpostilla, tekstiviestillä tai kirjeitse.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin voidaan katsoa minkä takia viesti ei ole nyt tullut perille. Voidaan samalla tarkastaa, että yhteystietosi ovat ajantasalla niin varmistetaan, ettei ainakaan tästä syystä tule katkoksia tiedonkulkuun.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Yhteystietoni on varmasti teillä oikein, sen kertoo jo sekin että sain tänään teiltä meiliä kesäkuun C More ohjelmistosta (lisäksi meilissä tiedetään kertoa mitkä ovat tilaamani kanavapaketit). Vaan tuota Discovery-tiedotetta ei ole tullut.
    Jari
  • En ihmettele. Itseltäni Dna, ilman ilmoitusta, tai sopimuksen muutosta yhtäkkiä lopetti Welho HD-paketin joka oli minulla melkein 10v ollut. Todella törkeää toimintaa, Le Mans 24h eli vuoden tärkein urheilutapahtuma tulossa ja yhtäkkiä ei Eurosport-kanavat näykään.

Tulen kertomaan kaikille ettei DNA:n kanssa tule tehdä mitään sopimuksia ja kuinka koko yhtiö on vain huijareita jotka kusettavat ihmisiä. En koskaan tule antamaan tätä anteeksi, ikinä. Pitäkööt paskansa.
    Rami
  • https://kauppa4.dna.fi/TV/Kanavapaketit/DNA-Mix-4/p/VCP00013-1

Tohon pakettiin saa Eurosport Hd kanavat . Varmaan toi Welho Hd tuli tiensä päähän kun on jo aika vanha soppari .

kärpänen
  • Eipä tännekään ole tullut tiedotetta Showcasen poistumisesta.
    Sukulaisen mukaan samassa tiedotteessa on mainittu uudesta Discovery Channel HD:stä.
    Soitin asiakaspalveluun, ja tuntui ettei sielläkään tiedetty asiasta kovin tarkkaan, kun ei tiedetä DC HD:n alkamispäivää, kanavapaikkaa yms.

Olisiko täällä DNA:n edustajilla tarkka tieto koska Discovery Channel HD alkaa näkymään ja millä kanavapaikalla?

Myös ihmettelen miksei näistä tullut tiedotetta, vaikka Showcase on kanavapaketissani.
    Hartza
  • Niin, kumpi kanava nyt poistuu world vai showcase? Erikoista että discoveryn sivuilla ei asiasta ole mitään mainintaa...
    JJJN
  • JJJN, molemmat, sekä DSC World että Showcase loppuu. Tässä elisan tiedote:
    https://elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/kanavamuutokset/

Jari
  • Sain alussa  mainitun tiedotteen, koska olen DNA L-paketin tilaaja.  Tiedotteen mukaan Discovery World kanava lopetetaan kokonaan 1.7.2019 kanavayhtiön päätöksestä johtuen.

Kumma kyllä, Telkku.com:n ohjelmasivujen mukaan Discovery World pyörii edelleenkin. Tätä kirjoitettaessa (14.7.2019) esimerkiksi suosikkiohjelmani , suomeksi tekstitetty "Chasing Classic Cars" tulee ohjelmatietojen mukaan huomenna, nimenomaan Discovery Worldilta, 5 kertaa:
    http://classic.telkku.com/haku?hakusana=Chasing%20Classic%20Cars
    Jostainhan nämäkin ohjelmatiedot on saatu, eli mistä on kysymys? Tulee siis jostain, muttei DNA:lta?

Olen ollut Welhon kaapeliasiakas vuodesta 2006 lähtien. Kanavapaketteja on useita. Sinä aikana on tullut kirjeitä, viestejä, ym tiedotteita, joiden sisältö on aina sama: joku kanava lopetetaan. Koskaan ei paketin hintaa ole alennettu, vaan tilalle on tullut "korvauksena" joku toinen kanava joka melkein aina minulla jo on ollut ennestään.

Mara X
  • Selvisikin jo, mistä DW tulee: muualla kuin Pohjoismaissa. Vilkaisin pädistä tilaamaani DNA TV:tä ja siellähän Discovery World vielä  oli: "Codes and conspiracies" olisi juuri menossa. Eipä ollut ikävä, mutta klikkasin uteliaisuudesta kun kaikki näytti olevan ok. Ruutuun mätkähti tyly ilmoitus     " Kanavayhtiö on lopettanut jakelun Pohjoismaissa .(jne)"

Missä ihmeen Kiinassa me oikein ollaan kun joku media noin vaan lopettaa jakelun kokonaisissa maissa - pelkkänä ilmoitusasiana. Ja miksi?

Mara X
  • Media joutunee maksamaan lähetyksestä tekijänoikeusmaksut sen mukaan, kuinka laajalle alueelle lähetys on suunnattu. Ilmeisesti katsovat katsojamäärän niin pieneksi tällä alueella, etteivät tekijänoikeusmaksua halua tältä alueelta maksaa. Markkinatalous.
    PW
  • Sama tilanne on BBC Entertainment kanavan suhteen:
    https://www.bbcentertainment.com/
    Kannattaa etsiä videostrem, jotta voi seurata haluamaansa ohjelmaa.
    PW
  • "Korvaukseksi" Discovery Worldin lopettamisesta DNA lupasi tarjota   DW:n tilaajille maksutta Discovery HD:n. Ilmoituksessa ei väitetty, että tämä lisäisi ohjelmatarjontaa, mutta  ainakin tuolloin (toukokuussa 2019) Discovery HD lähetti eri ohjelmaa kuin Discovery Channel.  Näytti siis, että jotain saadaan tilalle,

Mutta kas kummaa, kun Discovery HD lisättiin pakettiin, niin Discovery ja Discovery HD alkoivatkin lähettää samaa ohjelmaa - mainoksia myöten!
    Discovery siis itse asiassa lopetti yhden kanavan lisää. Siis Pohjoismaissa.
    Mara X
  • DNAlla ei ole asian kanssa mitään tekemistä, koska on vain operaattori ei sisällön tuottaja. Jotenkin vaikuttaa olevan vaikeaa monille löytää sylttytehdasta monesti.Case closed, kanavia tulee ja menee, eikä se valittamalla muutu.
    pablo