Discoveryltä uusi TLC-kanava Suomeen

Hei,

Joulukuussa Discovery lanseeraa uuden TLC-kanavan suomalaisen version, joka tulee näkymään 1.12. alkaen kanavapaikalla 18. Voisitteko aloittaa neuvottelut Discovery Networks Finlandin kanssa kanavan saamiseksi DNA:n kaapeliverkkoon? Kiitos!

Pekka Ilmoita asiaton sisältö
Näytä paras vastaus

Kommentit

• Taitaan neuvottelu kestää vuoden, kuten Frii osoitti.
    Eipä näy Frii vieläkään DNA:n kaapeliverkon DVB-T puolella.

PW
  • Hei, PW!

Tiedoksi vain sinulle ja muille, että DVB-T on antenniverkko ja DVB-C on kaapeliverkko.

Pekka
  • Pekka, DNA:lla on joissain kaupungeissa kaapeliverkossa myös antennilähetyksiä, tosin ei kaikkia kanavia.

mie
  • Pekka: DNA välittää 15 vapaata kanavaa kaapeliverkossaan antenniverkon standardilla hieman yli 800 MHz:n taajuudella - ainakin pääkaupunkiseudulla.

PW
  • Hei Pekka, laitetaan tästä toki kehitysehdotusta eteenpäin!

PW: DNA lähettää lisäpalveluna kaapeli- eli C-signaalin rinnalla vain tietyt peruskanavat myös antenni- eli T-signaalina. Tästä syystä DNA:n kaapeliverkossa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen), Oulussa ja Turussa voi seurata myös antennidigisovittimella (DVB-T) tiettyjä peruskanavia.

DNA ei voi taata täydellistä lähetystasoa T-signaalin jakelussa. Varmin ja paraslaatuisin kuva saadaan kaapeliverkkoon tarkoitetulla digiboksilla. Palvelu on tarjolla toistaiseksi.

DNA Iiro palveluneuvoja
  • Olen vain ihmetellyt, miksi Frii kanavaa ei ole liitetty DVB-T lähetykseen, kun siellä muut peruskanavat ovat (mm. Hero tuli sinne jälkikäteen).
    Näkyvyys riippuun siitä, kuinka suuren taajuusalueen kiinteistön jakoverkko pystyy toistamaan.
    Toistaiseksi tuo palvelu on ollut tarjolla vuosikymmeniä smile Ilmeisesti se luppuu viimeistään huhtikuussa v. 2020, kun kaikki antenniverkon lähetteet ovat MPEG4 pakattuja.

PW
  • TLC on ilmeisesti tällä hetkellä DNA:n kaapeliverkossa maksukanava. Muuttuuko joulukuun alussa ilmaiskanavaksi? Soneralla ainakin muuttuu maksukanavasta ilmaiskanavaksi: https://www.sonera.fi/asiakastuki/ajankohtaista...

Olisi todella epäreilua, kun Soneran kaapeliverkon alueella asuvat näkisivät TLC:n ohjelmat ilmaiseksi ja DNA:n kaapeliverkon alueella asuvat joutuisivat maksamaan TLC:n ohjelmista.

Pate
  • Reiluus on kaukana,kun verrataan kaapeli ja antenni tv tarjontaa,oli sitten kyseessä ilmais tai maksutv palvelu.Hinta on kuitenkin sama ja kanavien määrässä huikea ero kun tilaa saman palvelun,ei kahdesta identtisestä autostakaan joudu maksamaan samaa hintaa jos toiseen saa enemmän lisävarusteita.No tuskin vuonna 2020 asumme enää antennitaloudessa kun homma muuttuu.

Tony68
  • Elisaviihteestä sais aika hyvin netin kautta kanavia 20 € / kk maksulla johon sis. Digiboxi . Itsellä harkinnassa kun nykyset Dna paketit loppuu...Jollei Dna muuta linjauksiaan .

Toi Antenni Tv on tosiaan erikoinen juttu , miten ihmeessä voi olla sama hinta kuin Kaapelissa .

saapas 2.0
  • Korkeammat lähetyskustannukset.

.
  • Lehti-ilmoituksessa puhuttiin uudesta kanavasta.
    http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-200... . Siinä ei puhuttu mitään kaapeliverkosta.
    Se on toki uusi kanava antenniverkossa, mutta korvaakohan se kaapeliverkossa olevan TLC kanavan. Onkohan Sonera ymmärtänyt asian oikein?

Kaapeliverkossa kanavan kuvaus:
    TLC-kanava vie sinut todellisten ihmisten ja aidon elämän keskelle. Ohjelmien sisällöt peilaavat jokapäiväistä elämäämme kotoisassa ympäristössä ka käsittelevät samoja aihepiirejä, joita kohtaamme päivittäin, kuten perhe, työ, ihmissuhteet, ystävyys, muoti, matkailu ja vapaa-aika. Lähetysaika: 24 h/vrk. Englanninkielinen, osittain suomeksi tekstitetty. Katselu edellyttää Cable Ready HD -merkittyä vastaanotinta, sillä kanava jaetaan uudella MPEG-4-pakkauksella. Kanava on kuitenkin tavallisen tarkkuuden SD-kanava.

Kaapeliverkossa kuvaus poikkeaa lehti-ilmoituksen kuvauksesta.
    Näinköhän jomman kumman nimi tulee muuttumaan.

PW
  • Onko DNA,lla tästä mitään tietoa.

National Geographic muuttuu ilmaiseksi.

http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/...

Jone
  • TLC muuttuu ilmaiskanavaksi huomisesta alkaen ja näkyy DNA:n kaapeli- ja antenniverkoissa kanavapaikalla 18. Lisätietoa https://corporate.dna.fi/dna-oy/asiakastiedotte...

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Eipä näy kanavaa paikalla 18 kaapelissa teidän digiboxin kautta vaikka hain kanavatkin uudestaan. Mikähän mättää?

SH
  • Normaalia toimintaa,kun kyseessä on DNA
    Kaikki tulee viikon viiveellä,niin kuin tähänkin asti.

Herätys,yt on Joulukuu.
    Kuukauden kanava vielä AnimalPlanet.

https://www.dna.fi/kuukaudenkanava

Tombstone.
  • Hei SH!

Joko kanavat näkyvät vai onko ongelma vielä ajankohtainen?

Kiitos Tombstone tarkkasilmäisyydestä, päivitetään sivu pikimmiten!

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Ei näy vieläkään TLC vaikka kanavahaku tehty, kuuluu kylläkin tosi hyvin.

Mia
  • Missä päin Suomea ja millä vastaanottimellaTLC ei näy? Pääkaupunkiseudella kaapelissa näkyy, kuten antenniverkon T-virittimelläkin.
    Kanavahaku ei kaikilla laitteilla riitä. Joissakin laitteissa mene kaapelissa kanavapaikalle 139. Sen pitäisi näkyä sieltä ja sitten muuttua kanavapaikaksi 18.
    Topfieldeissä pitää ensin poistaa kanava 139 ja vasta sitten hakea kanavat uudestaan.
    Wbox HD3:ssa ei tarvinnut tehdä mitään.
    Panasonicissa piti päivittää kanavaluettelo.
    Joissakin tapauksissa pitää laite palauttaa tehdasasetuksille ja sitten hakea kanavat uudestaan.

PW
  • TCL kanava näkyy paikalla 18.
    Itä vantaa.

Ompahan taas yksi kierrätys,kierrätys,kierrätyskanava lisää.
    Ohjelmakin on niin laadukasta,että.

https://postimg.org/image/sowbu5ttx/

@ Mia oletko koittanut.
    Sammuta boxi.Ota se TV maksukanava kortti pois.
    Käynnistä boxi uudelleen ja kortti paikalleen.

Tombstone.
  • Tapiolassa ei edes kaikkien taiteen sääntöjen mukaan löydy Handanin boksilla.

Jan
  • Ei löydy täältä Vantaaltakaan Finnsatin boxilla, vaikka on kanavat haettu useampaan kertaan ja tehdasasetukset palautettu. Ennen näitä toimenpiteitä oli sentään kanavapaikka 18 ja ääni kuulu, nyt ei koko kanavaa missään..Luovutan. Pitäkää kanavanne.

Mia
  • tlc pid arvo on mikä?

jussi
  • TLC ei näy, kaapelitalous itä-Hgissä.
    Olen hakenut kanavat, ei auttanut.
    Palautin tehdasasetukset ja tein kanavahaun, ei auttanut.
    Otin johdn pois seinästä, laitoin päälle, palautin tehdasasetukset, tein kanavahaun jälleen kerran, ei edelleenkään auttanut.

Mitä vielä pitäisi tehdä?
    Friin ja Heron kanssa oli myös ongelmia, Friin kanssa taisikin olla sopimusasia enemmän.

anutsku
  • Onko ne laitteet, joilla TLC ei näy SD-laitteita?
    Antennicerkon DVB-T boxi löysi TLC:n, mutta kaapeliverkon SD-boxi ei salaamattomia etsien sitä löytänyt.

PW
  • Kanava käyttää kaapelissa MPEG4-pakkausta kuten ennenkin, joten ei näy niillä laitteilla joilla ei näy HD-kanavatkaan.

.
  • Sivua http://dvb.welho.fi/ ei ole tältä osin päivitetty.
    DNA siis vain vapautti satelliitin kautta vastaanottamansa TLC kanavan ja siirsi sen muistipaikalle 18, eikä vastaanota etteristä TLC kanavaa ja välitä sitä kaapeliverkossa sellaisenaan.

PW
  • Ei näy Hakunilassa edelleenkään. Nyt 2 kertaa palauttanut tehdasasetukset ja tehnyt kanavahakuja useampia. Ei ole edes kanavaa nro 18 eikä 139 listassa..

Mirva
  • Hei!

Mitään yleistä vikaa ei ole tiedossa koskien TLC-kanavan näkyvyyttä. Jos tehdasasetusten palauttamisesta ja kanavien uudelleen hausta ei ole apua, niin vikaa on helpointa selvittää suoraan asiakaspalvelumme kautta.

DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Eli tämän kanavan näkemiseen tarvitsee Cable ready- merkityn laitteen? Olisiko siitä ehkä voinut mainita asiakaskirjeessäkin, sen sijaan että mainostettiin vain uutta ilmaiskanavaa joka näkyy kaikille ilman erillistä tv-korttiakin??

Mia
  • Laitteen ei tarvitse välttämättä olla Cable Ready, riittää että se osaa purkaa MPEG4-pakattua lähetettä. Jos Ylen HD-kanavat näkyvät niin näkyy tämäkin, muuten ei. Eivät ne vanhat laitteet ikuisesti näytä kaikkea, vaan tekniikka kehittyy ja laitteita pitää päivittää. Oheisen listan mukaisesti MPEG4-pakatuilla kanavilla on joko merkintä AVC SD tai AVC HD. Niistä saattaa saada vanhoilla laitteilla äänen kuuluviin, mutta ei kuvaa näkyviin. Jos AVC-merkittyjä kanavia ei löydy kanavahaussa mutta MPEG2 SD -merkityt löytyvät, niin vastaanottava laite on käytännössä liian vanha. http://dvb.welho.fi/cable.php

Eikä kanava ole suoraan ulkomainen versio vapaaksi kanavaksi muutettuna, näissä on eri ohjelmakartat eikä ulkomaisessa versiossa ollut edes suomenkielistä tekstitystä.

.
  • eipä nävy meitilläkään.

aarre lampinen
  • Eikä Raisiossa, vaan enpäs kauheesti sitä sure

Teuvo Vainio
  • Eikä Kuopiossa, vaikka ylen hd kanavat näkyyki..

Ismo Ruuskanen
  • Samat ongelmat on Soneralla ja Elisalla.
    TCL näkyy, tai sitten ei näy.
    No eipä tosa suurta vahinkoa pääse tulemaan.
    14 mainoskanavaa tunkee suurinpiirtein samaa ohjelmistoa.
    Saiskohan vielä muutaman " ilmaisen " mainosrahoitteisen kanavan lisää.

Tombstone.
  • .: Kanava on sama . Kanavaryhmäkin on pysynyt samana =126! Eli vai poistettu salaus ja muutettu kanavapaikkanumero!

PW
  • .: Kanavatiedot edelleen maksukanavien puolella "Englanninkielinen, osittain suomeksi tekstitetty."

PW
  • Asian vierestä , oon huomannut että Investigation Discorevyllä pyörii aika pitkälle samat jaksot joistain sarjoista vuodesta toiseen . Sen sijaan " Ilmaiskanava " Friillä noista samoista sarjoista tulee jo uudempia jaksoja...Että meneeköhän tääkään ihan oikein ?

Nat Geo maksukanavalla on tullut ja tulee mainoksia enemmän kuin monella ilmaiskanavalla joten tuote on hyvin testattu ennen ilmaispuolelle siirtymistä .

saapas 2.0
  • .: TLC oli kaapeliverkossa kanavapaikkanumerolla 139 - siellä ei enää ole mitään.

saapas 2.0: Satelliittikanavien mainosten määriä ei kukaan taida kontrolloida. Kun kanava ei myy, pittää kehittää muita rahoitusratkaisuja ja pyrkiä mainosrahakakkua jakamaan.

PW
  • ei saa edes kanavanumeroa näkyviin eli 18

aarre lampinen
  • aarne: Koita kanavanumeroa 139.

PW
  • saapas 2.0: Nat Geo maksukanavan vaihdoin MIX:stä pois, kun siinä varsinaista ohjelmaa oli minimaalisesti ja ohjelma-ajan täytti tulevien ohjelmien mainokset sekä muut mainokset.

PW
  • Ulkomaisen version kanavaparametrit aiemmin:
    139 126 1016 TLC [AVC SD] 2900:avc 2901:eng 2900 123 2939:est
    Ohjelma 3.12.2016 klo 14:40 alkanut "Little People, Big World", seuraavaksi "My Giant Life".

Suomalaisen version kanavaparametrit nyt:
    18 126 1016 TLC [AVC SD] 55:avc 56:fin 55 54
    Ohjelma 3.12.2016 klo 14:50 alkanut "Siivousfanaatikot", seuraavaksi "Voittoa asuntokaupoilla".

Eri kanava.

.
  • .: antenniverkossa kanava ei ole MPEG4 pakattu - miksi se kaapeliverkossa on MPEG4 pakattu? Onko kyse vain siitä, että "kiusa se on pienikin kiusa"?
    Totesin kyllä, että Guiden tiedot olivat samat, kun lehden ohjelmatiedot.
    146 MHz:n taajuus voi olla ongelma joillekin laitteille.

Antenniverkossa kanavapaikka 18 ei ole uusi, vaan siinä oli aiemmin Estaadi, joten jotkut laitteet edellyttävät sen poistamisen ennen kanavien uudelleenhakua tai tehdasasetusten palautuksen..

PW
  • Onhan se palvelun tarjoajalla tietenkin suuri ilo ilmoittaa.
    Tänään on tapahtunut taas suuri ihme.
    Uusi taivaallinen,ihmeellinen,ihana,ilmainen TV kanava aloittaa toiminnan.

Se on sitten ihan eri asia,näkyykö vai eikö näy.Emme tietenkään ota minkäänlaista vastuuta sen toimivuudesta,katsojien laitteissa.
    Se on sitten katsojien ongelma,ei meidän.
    Että.Terveisiä vaan sieltä,minne aurinko ei paista,eikä kuu loista.

Tombstone.
  • Siis eikö sitä saa ikinä näkymään, muuta kuin ostamalla uudet laitteet?
    Saa sitten jäädäkin koko kanava, en varmaa menetä mitään.
    Ärsyttää vaan uuden kanavan hehkutus, joka näkyy vaan joillain. Eikö sitä voisi heti kertoa ettei tule kaikille näkymään, niin ei turhaan edes yrittäisi sitä hakea.

-e-
  • eipä näy 139 kanavaakaan.

aarre lampinen
  • aarre: Onko sinulla HD vastaanotin ja oletko kaapeliverkossa?

PW
  • -e-: Huolesi ovat kokonaan ohi keväällä v. 2020! Silloin pimenee loputkin kanavat!

PW
  • Olen juuri tämän kyseisen tarjoajan kaapeliverkossa ja on HD vastaanotin.
    Mutta eihän tässä sitten mitään väliä, jos loputkin kanavat pimenee lol

-e-
  • Jep.sitten V 2020 alkaa samanlainen kusetus ja vedätys,kun aikoinaan nämä digiboxit tuli markkinoille.Kansalaislle uskoteltiin,että kaikki boxit oli testivoittajia.Missähän niitä oli loppujenlopuksi testattu,no ei misään.
    Huomattiin että finlandiaan on tullut uusi digijärjestelmä,
    niin sinne kaikki tunkivat paskat laitteensa testattaviksi.

Että taas ostatetaan kansalaisille uusia testivoittaja töllöjä ja digiboxeja.
    Se on sitten HD-8K-Ultra-Super-Curved-LED-SUHD-Premium-Smart-Tizen-4200P

Jone
  • Nettipuoli ajaa Tv : n ohi niin vahvasti että kohta suuremmatkin valmistajat alkavat valmistamaan Android tai muita Boxeja joita on helpompi päivittää kuin Telkkareita . Tai eivät ala niinkauaa kun saavat myytyä jokavuotisia kaikkien aikojen parhaita laitteitaan . Huvittaa nämä kaarevat suhde tv : t ja muut vaikka niistäkin on varmaan jollekin iloa .

4K / Uhd töllöjä saa jo n. 400 € hintaan mutta ei niihin sisältöä kyllä Tv signaalin kautta saa . Viasatilla on joku testikanava sateliitissa ja siinä onkin vissiin koko Pohjoismaiden Uhd tarjonta .

saapas 2.0
  • Onhan se hienoa omistaa toosa,mutta vielä hienompaa,
    olis jos sieltä vielä näkyis jotakin.Ei ainaskaan tässä valtakunnassa.
    Ehkä sitten 50 v kuluttua.

http://www.digilelut.fi/avainsanat/8k/

http://www.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/maai...

http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/...

Jone
  • -e-: Jos sinulla on HD-vastaanotin kaapeliverkossa (ei vain HD Ready vastaanotin, jossa ei ole HD-viritintä) ja näet sillä esim. YLE:n HD-kanavat, niin kyllä sillä pitäisi TLC:n näkyä ja muutkin kanavat kevään 2020 jälkeenkin. Et uutta laitetta silloin tarvitse!
    Jossain muualla ongelmasi ovat, jos et TLC:tä saa näkyviin. http://dvb.welho.fi/
    Laita vastaanotin tehdasasetuksille ja tee vastaanottimen uusasennus, jolloin kanavat haetaan uudestaan puhtaalta pöydältä.

PW
  • TCL kanavan laatuohjelmaa tänä aamuna.

https://postimg.org/image/5iug386e1/

Tombstone
  • pw: ongelmani taitaa kuitenkin olla laitteessani, eli uuden osto on tiedossa sad
    Mutta jos tarjonta on tuollaista kuin Tombstone laittoi, niin enpä ole menettänyt mitään.
    Ehkäpä katselen niitä kanavia, mitä vielä näkyy ja pohdin asiaa siinä kohtaa, kun mikään kanava ei enää näy.

-e-
  • -e-: TLC:llä on lähetystä kaapelissa n. klo 09.10 - 04.10, joten Tombstone on sattunut menemään kanavalle aikana, jolloin ei ole lähetystä.
    Jos sinulla on DNA:n kahtiajako antennirasiassa, koita katsoa TV:tä ilman sitä. TV:n laittaminen tehdasasetuksille voi myös auttaa asiaan. Jos kanavat näkyvät ilman kahtiajakoa, käy se vaihtamassa DNA-kaupassa.

PW
  • Empä kyseistä kanavaa seuraa ollenkaan,kun sen ohjelmisto on täyttä
    p***aa.Painoin vaan väärää kanavanappulaa kaukosäätimessä,
    aamutuimaan,ei sen kummempaa.

Eikä tatvitse toosan tehdasasetuksia laitella,eikä kahtiajakoa vaihtaa,eikä käydä DNA kaupassa.

Netti toimii ja toosasta näkyy se minkä tarvitsenkin.
    Laitteissa ei ole mitään vikaa,että tämä paskanjauhaminen loppuu tähän,
    minun osaltani.jatkakoon ketä huvittaa.

Tombstone
  • Miksi DNA ei ole selkeästi viestinyt että kyseessä on HD kanava? Miksi ei ole kerrottu, että sen katsomiseen/tallentamiseen ei riitä "normaali" digiboksi, jolla kaikki muut (tavalliset) kanavat näkyvät?

Myöskään DNA - tuessa asiaa ei ole osattu minulle kertoa, kaksi puhelua nyt kokemuksena.

LH
  • Kyseessä ei ole HD-kanava. Aiemmin maksullisena ollut kanava oli MPEG4 pakattu ja niin on tämä maksutonkin ja se vaatii vastaanottimen, joka pystyy MPEG4 pakkauksen purkamaan.
    Tästä ei ehkä ilmoitettu erikseen, kun pakkaustapa pysyi samana.

PW
  • PW: loppukäyttäjän eli asiakkaan näkökulmasta lopputulos on sama. Kanava ei näy.

Pakkaustavat ovat sellaista tietoa, jota perus tv-katsojan ei pitäisi tarvita. Kanava näkyy tai ei näy.

DNA on hoitanut tiedottamisen huonosti.

LH
  • Hei kaikki!

TLC ei tosiaan ole HD-kanava vaan ainoastaan kanavan pakkaustapa (MPEG4) edellyttää HD-laitetta. Keskusteluun aikaisemminkin linkatussa ja sivuiltamme löytyvässä asiakastiedotteessa on siis kerrottu seuraavasti:

TLC näkyy kanavapaikalla 18 sekä kaapeli- että antenniverkossa. Kanavan seuraaminen ei edellytä TV-korttia. Kaapeliverkossa katseluun tarvitaan Cable Ready HD -merkitty vastaanotin.

Pahoittelut mikäli asia on kuitenkin jäänyt epäselväksi.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • LH: Keväällä 2020 kaikki kanavat siirtyvät MPEG4 pakkaukseen, joten ennen sitä kannattaa hankkia vastaanotin joka pystyy MPEG4 pakkauksen purkamaan, mikäli TV:tä vielä haluaa katsoa.

PW
  • Nämä TLC:t ja Friit pyörittävät samaa roskaa, joten ihan sama näkyykö ne vai ei.

joope
  • Tombstone
  • Uudet toimiluvat tullevat joskus antenniverkossa katsottaviksi. Aika näyttää, miten DNA reagoi niihin kaapeliverkossa.
    National Graphik kanava tullee antenniverkkoon huhtikuun alussa. Saa nähdä muuttuuko sekin hömppäkanavaksi ja miten DNA toimii sen kanssa, kun DNA:lla on siitä nyt maksullisena HD- että SD-versiot.

PW
  • Tombstone
  • Kotimaisessa uudessa Finnsat HD-digiboxissa puuttuu kanavapaikat 18-20 ja puuttuu 137-141 Ei näy Helsingin keskustassa DNA kaapeliverkossa TLC Tehdasasetusten palautus tai päivitys ei muuta asiaa.

asiantuntevaihmetteljä
  • Kanavapaikissa 18-20 on lähetettä vain kanavalla 18 arvoilla: 154 MHz 6.9 Msym/s 256-QAM.
    Kanavapaikoilla 137-141 ei ole lähetettä.
    Ole yhteydessä myyjään tai vlmistajaan.

PW
  • PW
  • National Geographic muuttuu maksuttomaksi 1.3 alkaen. Millä aikataululla kanava tulee ilmaiskatseluun Dna kaapeliverkossa vai tuleeko lainkaan?
    Grillikylki
  • Ao. kanavan vietiketjussa asiakaspalvelu vastasi, että se on tulossa ilmaiseksi 1.3 ja että kanavapaikka yms. kerrotaan myöhemmin.
    PW
  • Ja onko niin, että myös sen kanavan pakkaustapa edellyttää HD-laitetta? Siis näinkö tää menee, että jatkossa kaikkien kanavien pakkaustapa edellyttää HD-laitetta. Ja mikä oli tämän päivän uutinen, että jotain kanavia tulee poistumaan 1.3. Näkeekö siis televisiosta kohta enää mitään?
    -e-
    Eija Ojanperä
  • http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000005100559.html

TLC edellyttää HD kelposta vastaanotinta. National Graphicin kohdalla se seliää myöhemmin.
    PW
  • Edelleenkään en saa TLC kanavaa näkymään. Pariin kertaan kanavat haettu uusiksi ja kaikki muut (esim HD kanavat, National Geographic yms.) ok. Pitäisi löytyä kanavapaikalta 18, jota ei tule ollenkaan listaukseen.
    MP
  • MP: Oletko laittanut vastaanottimen  (mikä?) tehdasasetuksille ja siten käynnistänyt uusasennuksen?
    Kokeile painaa OK-näppäintä ja selaa kanavia, jospa se löytyisi joltain muulta kanavapaikkanumerolta.
    PW
  • Kyseessä LG televisio (HD Ready), joka on DNA:n kaapeliverkossa. Kävin kaikki kanavapaikat läpi, eikä TLC kanavaa löytynyt (muut noin 160 kpl ok).
    MP
  • MP: HD Ready telkkareissa ei ole HD kanavanvalitsijaa. Koska sinulla näkyvät HD kanavat, telkkarisi lienee Cable Ready HD laite.
    TLC oli kaapeliverkossa jo aiemmin. Kaikki vastaanottimet eivät pysty tekemään niihin muutosta, joten kanavat on ensin poistettava vastaanottimesta ennen uudelleen hakua.
    Joissakin laitteissa voi kanavaluettelon myös päivittää.
    Varmin tapa on laittaa vastaanotin tehdasasetuksille, jolloin TV:n uusasennus käynnistyy ja kanavat haetaan uudestaan.
    Kanavamääräsi vaikuttaa hieman pieneltä. Pitäisi olla 174 kanavaa radiokanavan kanssa.
    Katso tuolta http://dvb.welho.fi/ missä kanavanipussa TLC:n pitäisi olla ja onko muut saman nipun kanavat kanavaluettelossasi. Helsingissä kanava on taajuudella 146 MHz, joten joillakin vastaanottimilla voi olla vaikeuksia sen vastaanotossa. Ongelma voi myös johtua antennirasiassa olevasta kahtiajaosta.
    PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Viestisi ja nimesi näkyy julkisesti.
Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti. Lue ehtomme