Discoveryn ohjelmatiedot antenniverkossa

Saisikohan Discoveryn ohjelmatietoihin antenniverkossa jonkinlaista kohennusta?
Jossain vaiheessa keväällä muuttui huonompaan suuntaan, kun nyt ei ole jaksonumeroita eikä mainintaa minkä vuoden/kauden jaksoista on kyse.
Tällä hetkellä ilmeisesti samat tiedot kuin DNA-tv:n puolella, pelkkä kuvaus jaksosta. Kaikissa jaksoissa ei ole tätäkään, vaan sama teksti kaikissa.
Riittäisi kun ohjelmatiedoissa olisi jaksonumero ja vuosi, ja lisäksi lyhyt kuvaus jaksosta.
Itsellä ollut tapana tallentaa sarjoja ja katsoa sitten myöhemmin boksilta. Nyt on kovin vaikea selvittää mitä jaksoja esitetään.