Disney+ lakkasi toimimasta

Disney+ sovellus ei ole saanut yhteyttä Disney+ palveluun joulun jälkeen. Sovellus käynnistyy kyllä ja näyttää katsottavissa olevia ohjelmia, mutta kun yrittää katsoa ohjelmaa, sovellus ei saa yhteyttä itse palveluun. Disney+ roimii hyvin tietokoneella, joten itse palvelussa ei ole ongelmaa, mutta DNA Hubin Android-sovellus ei toimi oikein. Mikä neuvoksi?.
Leo Heino Ilmoita asiaton sisältö