Disney+

Tuleeko DNA hub:iin mahdollisuutta katsoa suoraan disney+:aa?

Kommentit

• ei
    Ensio Käämi
  • Miksi ei?

Kyllä palvelun nettisivujen mukaan on sovellus myös Android TV:lle, joten pitäisi toimia sen suhteen. Vielä ei ollut ladattavissa sovellusta ja Oikea toimivuus on sitten erijuttu, selviää vaan kokeilemalla (Tai DNA:n ilmoituksella ennen ylihuomista).

Tarkoitan siis "oikealla toimivuudella", esim HBO:n tapausta, sovellus kyllä löytyy hubille, mutta toimii miten sattuu.

Hankalahomma jos aikoo säästää ja tilata viimeistään huomenna tuon ennakko Disney+:ssan ja aikomus katsoa hubilla, niin varmuutta ei oikein toimivuudesta saa...
    JJJ
  • Hei!

Disney+ pitäisi olla ladattavissa hubin sovelluskaupasta.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Juu sieltä löytyy. Onko sitä mahdollista saada "suoratoisto palvelut" valikkoon?

Tommi
  • Löytyy ja on asennettavissa, mutta ei tottele kaukosäädintä eikä lue, ainoastaan ok näppäin toimii, nuolia kun painaa niin "kursori" ei hievahdakaan. Ohjelmien kuvakkeet eivät lataudu, koko homma on todella tahmeaa. En tiedä onko laatikossa liian vähän tehoa vai mikä mättää.
    per
  • Disney+ on ladattavissa sovelluskaupasta, mutta on hubilla täysin käyttökelvoton; toimii erittäin hitaasti ja lopulta sulkeutuu, eikä jaksa latailla ohjelmatietoja/-kuvakkeita kuin jonkin verran. Jos haluamansa ohjelman saa käyntiin, se toistuu pääasiassa kohtuullisesti, mutta kuitenkin nykii toisinaan jonkin verran. Ohjelman päättymisen jälkeen näyttää mustaa ruutua todella pitkään (luokkaa 10-20s).

Suosittelen käyttämään Disney+:aa esim. pelikonsolin kautta, sillä hubin kanssa se ei todellakaan toimi.
    mika
  • Joo ei disney+ toimi dna hubissa kunnolla on tosi tahmainen jumittaa ja ei liiku kursori näytöllä, tai liikahtaa se yhden askelman kun minuutin odottelee. Ohjelmisto liian raskas kenties hubille

miccikisu
  • Tänään pääsin testaamaan dna hub:ia ja toimii erinomaisesti.
    Jaana
  • Tarkempien testien jälkeen sain Disney+:n toimimaan paremmin. Asetukset -> Ohjelmat ja sieltä sulkien kaikki ylimääräiset, varsinkin Netflix ja YouTube.
    mika