DJI Spark drone ei nouse ilmaan

Ostin teiltä tuossa viime kuussa DJI Spark Fly more combo -dronepaketin. Olen tämän kuun aikana yrittänyt sitä lennättää mutta aina valittaa että olisi No Fly Zonessa ja se ei anna nousta ilmaan. Olen yrittänyt nousta ilmaan 3 eri paikassa. Kahdessa niistä olisi pitänyt saada lentää lähellä olevien esteiden korkeudella ja yhdessä paikassa rajoituksena oli maksimi lentokorkeus 50 metriä. Ylälaidassa lukee Cannot Takeoff ja sieltä kun klikkailen mikä on ongelma niin olen mukamas No fly zonessa. Olen testannut kahdella puhelimella. Huawei Honor 7 lite, ja Samsung Galaxy A5. Kartta näkyy näytön vasemmassa alakulmassa vain silloin kuin drone ei ole yhdistettynä. Rajoitukset alueiltani katoin itse DJI:n palvelusta sekä Trafi Infosta.
Teen Mike Ilmoita asiaton sisältö