DNA 4g mokkula ja yhteyspisteasetukset

DNA 4g mokkulan reitittimen asetuksista osasta "yhteyspiste", voi vaihtaa asetusta automaattinen ja manuaalinen. Manuaalisen alta löytyy "NAT osoitteenmuunnos", "julkinen IP" ja "yleinen APN".

Näitä asetuksia vaihtaessa reitittimen hallintasivu sanoo, että asetuksenvaihto on onnistuneesti tallennettu, mutta mitä ilmeisimmin mokkula ei mene tilaan "julkinen IP" tai "yleinen APN", vaan nollaa tilan asetuksen aina automaattiseen joka on ilmeisesti "NAT osoitteenmuutos".

Saako tätä asetusta säädettyä mitenkään?

Kommentit

• Minulla on tasan sama ongelma (mokkulana DNA - ZTE MF920V)

--ja on kyllä datakortti ilman puhejuttuja, 4g verkossa, mutta nuo Leevin mainitsemat muutokset ei vaan jää käyttöön vaikka kuinka asettaisi oletukseksi.

Nämä muutokset tietenkin tähtäävät siihen, että konsolihommia voisi paiskia vähintään NAT2 yhteydellä.
  • Minulla myös sama ongelma ZTE MF920V -mokkulan kanssa. Voisikohan joku DNA:lta ottaa kantaa tähän?
  • Hei,

MF920V:ssä on kieltämättä huonosti ilmoitettu APN:n vaihtuminen. Jos siis tulee ilmoitus, että vaihto onnistui, APN on vaihtunut. Nykyistä APN:ää ei vain näy tällä hetkellä missään ja Yhteyspiste-sivu palaa alkutilaansa. Parhaiten julkisen APN toimivuuden näkee kun avaa tietyn portin ja testaa portin avoimuuden.
    Olli Kehityspäällikkö
  • Kiitoksia vastauksesta! Osaatko vielä neuvoa miten MF920V:n asetuksista saa avattua portteja? Tietotaito ei tahdo riittää.
  • Lisäasetukset ja palomuuri sekä porttien vastaavuus. Pystyy aukoon mut ittellä ei kyl avaa ulospäin niitä näkyväksi.