dna 4g ulkomokkula b2338-168 IDU ei pysty vaihtamaan 2100 mhz taajuudelle

Päivää

osaisikohan joku auttaa miten onnistuisin saamaan tuon ulkomokkulan lukittua lte 2100 taajuudelle? Vanhemmassa huawein modeemissa ei ollut ongelmaa vaihtaa vaikka 3g käyttöön jos näin halusin.

Modeemin asetukset on selattu useaan otteeseen mutta itse en ole löytänyt kyseistä mahdollisuutta. DNA asiakaspalvelusta varmistettu että olen 2100 yhteyden ulottuvissa, mutta kuitenkin modeemi ei suostu käyttämään kuin lte 800 verkkoa.