Dna 5g estetyt portit

Viime viikon aikana DNA:n 5G liittymällä käytettäessä julkista IP osoitetta portteihin 5668 ja 5669 tuleva TCP liikenne ei enää tule perille. Kuitenkaan DNA sivuilla ei ole listattu kyseisiä portteja estetyksi. Liikenne toimi aikaisemmin ongelmitta. Onko kyseiset portit lisätty estettyiksi?  Jos on niin miksi? Ja miksi tästä ei ole tiedotettu asiakkaita? Ja mikä on ajantasainen estettyjen porttien lista?
T

Kommentit

• Koita resetoida liittymäsi laite ja poista tietokoneesta evästeet ja välimuisti. En ole varma mutta, jos on aikaisemmin toiminut, niin kannattaa kokeilla.
    PW
  • en tiedä mikä on nr5g:n osuus asiassa.

port 5668 ja 5669 toimii ihan hyvin kumpaankiin suuntaan sekä tcp:llä ja udp:lla. myös ipv6 ja sekä ipv4.

testattu laitenetti plus liittymällä julkisella ip:llä ja lte laitteella. ohjelmilla tcpdump ja nmap.
    lasselusse