DNA 5g ulkomodeemi kaatuu voimakkaasta RF kentästä

Harrastan radioamatööritoimintaa ja asunnossa on tätä harrastusta varten oma HF radioasema. Viime syksynä hankin itselleni 5G ulkomodeemin joka sijoitettiin talomme räystäällä olevaan putken pätkään. Nyt jos käytän omaa HF lähetintä niin 5G modeemin yhteys katkeaa tuosta RF kentästä, jonka RA lähetin aiheuttaa. Yhteyden saa takaisin vain boottaamalla 5G modeemin, eli kyseisen modeemin RF suojaus on melko olematon.
Ilkka Kiesiläinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka, tuo kuulostaa kieltämättä oudolta, radiotaajuuksia kun laite käytännössä myös vastaanottaa. Olisiko sinulla antaa jotain tarkempaa speksiä laitteistosta jotta tieto saataisiin eteenpäin?