DNA asiakasetuhinta

Puhelimia selatessa huomasin että joistain puhelimista saa asiakasedun, joka näkyy kirjautumalla. Kirjauduin, ja tulee ilmoitus että en saa etua, koska edun saa vain jos liittymä. Minulla on useita liittymiä ja olen ollut asiakas useita vuosia! Mistähän tässä nyt on oikein kysymys?
Kari Aittanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Kari!

Sinulla on siis nimenomaan DNA:n (kuluttaja) puhelinliittymiä? Jos edulla tilaaminen ei jostain syystä onnistu niin kannattaa kokeilla vielä kirjautua uudelleen sisään Minun palveluuni.

Tarvittaessa voit tilata haluamasi laitteen asiakasetuhinnalla myös soittamalla maksuttomaan myyntipalvelun numeroomme 0800 550 044 tai voit ostaa sen suoraan lähimmästä DNA Kaupasta saatavuuden salliessa. Kauppakohtaisen saatavuuden voit siis tarkistaa myös verkkokaupan kautta.
    DNA Hanna palveluasiantuntija