DNA Chrome helper

Vieläkö tuota tarvitaan?
Olen asentanut tietokoneen uudestaan puhtaalta pöydältä. Chrome selaimella pääsen DNA TV:n, mutta se ei tarjoudu asentamaan pluginsiä.
Vieläkö sitä tarvitaan ja mistä sen saisi.
Yritin videokirjastosta katsoa ohjelmaa, mutta siinä oli koko ajan isoa tekstiä, joka siitä ei poistunut. Kuuluuko asiaaan?

Kommentit

• Hei,

Ei tarvita erillistä plugaria. Chromella toimii kaikki sisällöt. Olethan päivittänyt selaimen uusimpaan versioon?

DNA TV kehitystiimi
  • Olen päivittänyt Chromen viimeisinpään versioon. Kävin katsomassa Laajennuksia ja siellä oli DNATV Chrome laajennus. En sitä ollut asentanut. Asia OK!