Dna Cmore Total

Oliko niin että jos ottaa otsikon paketin Dna : lta niin Cmore palvelu ei toimi esim. Apple Tv : llä tai Android Tv : llä  ? ( Muu kuin hubi .)
Saapas 2.0

Kommentit

 • Hei!

  C More -suoratoistapalvelu on käytettävissä DNA TV -sovelluksella (Android ja iOS), DNA TV selainversiolla (https://dnatv.dna.fi/) ja DNA Hubilla. C More tukee myös Chromecast- ja AppleTV peilausta.

  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Ehkä suurin osa tilauspalvelusta DNA:n verkossa alkaa vastia jatkossa hubin eipä enää pelkkä ohjelmakortti taida riittää? AntenniTV on parempi vaihto omst antennit katolle niin kuuluiu radiokanavat ja näkyy satelliitti-tv muut kanavat normaalisti.
  Tasamäki
 • Siis ei se perinteinen kaapeli-tv maksu-tv kortteineen mihinkään katoa ainakaan lähitulevaisuudessa mutta onhan se selvää ettei tavallisella kaapeliboksilla saa samoja palveluita kuin Hubilla, siis tarkoitan nimenomaan suoratoistopalveluita, mutta normaalit maksukanavat kyllä toimii. En kyllä suosittele antennitv:tä koska maksu- ja HD-kanavien määrä antennitv:ssä on paljon paljon pienempi, kaapelissa ja IPTV:ssä saa paljon enemmän maksu- ja HD-kanavia.
  Jari
 • Mun IPTV ssä on 8782 kanavaa pohjosmaiset ja muita herkkuja, ei lopu lähetys/ohjelmat kesken
  Sami
 • Moi. Jos tilaan kotimainen liiga dnatv-sovellukseen, monellako laitteella sama kanava näkyy samaan aikaan? eli vaimo voi katsoa kotona peliä ja minä mökillä?
  liigajyrmy
 • Hei!

  Telia Liigapassia voit katsoa yhdeltä laitteelta kerrallaan DNA TV -sovelluksella. Mikäli tilaat paketin kaapeliverkkoon niin kaapeli-tv:n kanavilta voit toki seurata sitten toisellakin laitteella.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.