DNA Dataprepaid ja ilmainen 9gt data

Tilasin ipad 2018 mallin teiltä ja siinä tuli mukana 1Gt Dna data prepaid liittymä, liittymässä luvataan että rekisteröimällä saa  9Gt dataa veloituksetta.
rekisteröin liittymän mutta edelleen liittymässä lukee sivullanne että 1Gt olisi dataa ainoastaan ja käytetty dataa 0Gt.
Liittymä toimii kuitenkin.

Kuinka tämän 9Gt datan saa käyttöön, pitääkö ensin käyttää kyseinen 1Gt data ennenkuin 9Gt näkyy?