Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

DNA data prepaidin rekisteröiminen?

Ostin DNA data prepaidin, ja pakkauksessa kyllä mainostettiin mahdollisuutta rekisteröidä liittymä ja saada 9gigaa lisää. Mutta mitenkäs tämä oikein muka onnistuu? Ainoa aiheeseen löytämäni sivu valittaa, että tämä ei ole puhelinliittymä, ja yrittäessäni kirjautua minun palveluun verkkotunnuksilla kertoo palvelu, että en ole asiakas. Eli vissiinkin asiakkaan, jolla DNAn liittymiä ei ole valmiiksi, ei ole mahdollista tätä rekisteröintiä suorittaa........

Kommentit

 • Hei Satunnainen!

  DNA:n DataPrepaid -liittymän rekisteröinti onnistuu osoitteessa www.dna.fi/minunpalveluni. Valitset vain kohdan "Rekisteröi Prepaid". Sivuilla pyydetään syöttämään prepaid -liittymäsi liittymänumero sekä PUK-koodi, tämän jälkeen vain seuraat ruutuun tulevia ohjeita.

  Muistuttaisin, että sinun tulee käyttää DNA DataPrepaid -liittymääsi, ennen kuin voit rekisteröidä liittymän. Jos saat rekisteröidessä jonkin virheilmoituksen, kannattaa kokeilla rekisteröintiä jollain toisella selaimella.

 • Kun yritän näin tehdä juuri tuolla sivulla, tulee ruutuun seuraava virhesanoma:
  "Liittymä on jo rekisteröity, tai se ei ole Prepaid -liittymä. "
  Liittymää ei ole todellakaan vielä rekisteröity, vaan virhesanoma on tullut ensimmäisestä kerrasta lähtien. Lisäksi olen kyllä käyttänyt jo data prepaid-liittymääni netin selaamiseen, vai tarkoittaako käyttäminen jotain muuta?

  Ja kahdella eri selaimella yritetty.

 • Kyseinen herja tulee myös siinä tapauksessa, mikäli liittymänumero tai PUK-koodi kenttään syöttää väärät numerot. Olethan varmistanut, että kenttiin on varmasti syötetty oikeat numerot? Liittymänumeron eli puhelinnumeron sekä PUK-koodin löydät aloituspakkauksen mukana tulleesta luottokortin näköisestä kortista, josta irrotit liittymän SIM-kortin.

 • Olen syöttänyt oikeat koodit juuri tuosta luottokortin näköisestä kortista.

 • Lähetin sinulle Satunnainen sähköpostia rekisteröintiongelman selvittämiseksi.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.