Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

DNA Dataprepaid 1 Gt

Teillä on myynnissä DNA Dataprepaid 1 Gt joka sisältää 1 Gt dataa, joka on käytössä 6 kk ajan tai niin kauan kuin data riittää. Eli vanheneeko liittymä 6kk päästä vai onko 1gt dataa käytettäväni rajattoman ajan? Etsin sopivaa liittymää autoni webaston kauko-ohjaukseen ja datankäyttö siinä on 35Mt/kk eli 1gt riittäsi 28kk vai 6kk ajalle?

Kommentit

 • Hei! DNA Dataprepaid -liittymän 1Gt data on 6kk ajan voimassa, eli jos liittymän tahtoo pitää toiminnassa myös sen jälkeen, niin liittymään tulisi ladata lisää dataa tai aikaa.

  Toimiva ratkaisu webaston käyttöön voisi olla myös DNA Laitenetti -liittymä.

  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • DNA Dataprepaid todellakin lakkaa toimimasta 180 vuorokautta käyttöönotosta, jos siihen ei lataa lisää dataa tai aikaa. Huomioithan, että ladattu data on voimassa vain 90 vuorokautta.

  Webaston ohjauksessa Dataprepaidia ei kannata koskaan ladata, vaan ostaa aina uusi kortti 180 päivän jälkeen. Mikäli lämmitystä ei tarvitse kesällä, riittää että ostat kortin alkutalvesta, käytät 180 päivää ja sen jälkeen pidät kesätauon.
 • Voinko päivittää rajattoman DNA dataprepaid-liittymän  ensimmäisen kuukauden jälkeen DNA Dataprepaid 1 Gt -liittymäksi ?
 • Hei Timo, valitettavasti liittymätyypin vaihto ei ole mahdollista DNA:n prepaid -liittymille. Jos haluat ladata rajattoman käytön sijaan dataa liittymälle, voit ladata 10 Gt/90 päivää datapaketin 19,90 eurolla. Paketti päättyy joko 90 päivän tai 10 Gt datan loppumisen jälkeen, riippuen kumpi näistä tulee ensin vastaan.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • kuinka kauan DNA Dataprepaid 1 Gt on voimassa. siis jos ostan kortin ja en laita sitä laitteeseen onko se siis osto hetkestä voimassa sen 6kk vai siitä kun alan käyttää sitä
 • Datamääräpohjaisissa aloituspaketeissa aloitusdata on käytettävissä 180 vrk kuluessa aktivoinnista, eli kun liittymä otetaan käyttöön
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • kuinka kauan kortit on voimassa jos en sitä aktivoi. voinko siis otta esim käyttöön vuoden päästä? eli pitää toista korttia varalla?
 • Liittymät odottavat käyttöönottoa yhtä lailla kaupan hyllyssä/varastossa eli käyttämätöntä korttia voi pitää pidempäänkin pakkauksessa jos et tuota heti ota käyttöön.

  Jos tarkoitus on kuitenkin käyttää korttia jossain kiinteässä sijoituksessa niin suosittelen myös harkitsemaan tätä yllä mainittua uutta DNA Laitenettiä, korttien voimassaolon ja latauksien sijaan maksat vain edullista kuukausimaksua.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Mielestäni Laitenetti-liittymän pitäisi olla ehdottomasti "prepaid" tyyppinen, eikä kuukausimaksullinen. Hirvittää pelkää ajatus, että autoon tai riistakameraan pitäisi laittaa sim-kortti, jonka joku voi milloin vaan varastaa ja lähettää sillä 1000000 tekstiviestiä ja minulle sitten tulee 1000€ lasku.
 • Sain lahjaksi dataprepaid 1 Gt viime vuonna kesäkuussa, enkä ole sitä vielä ottanut käyttöön. Nyt olen lähdössä matkalle Espanjaan, voinko pistää kortin tablettiini, eli toimiiko se vielä ja myös matkalla?

 • Hei Sanna!

  Valitettavast ulkomailla Dataprepaid-liittymää ei ole mahdollista käyttää. Jos et kuitenkaan ole aktivoinut liittymää missään vaiheessa niin sen käyttö kotimaassa on toki mahdollista.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Eikä kyllä toimi DNA Super Prepaidiinkaan ostettu 30 vrk:n Tehonetti datapaketti Espanjassa. Olisi ollut kiva, että tämä olisi jossain näkyvästi mainittu. Sen sijaan Prepaidin sivulla pikemminkin mainostetaan datan toimivuutta ulkomailla näyttämällä oma alakohtansa ”Ulkomaan datakäyttö” mm. saldoraja-asetuksineen.
  Kuinka aiotte hoitaa turhaan ostetun datapaketin hyvityksen? Hoidetaanko kuluttajariitalautakunnan kautta?
 • Hei Kuhe!

  Puheliliittymistä prepaid-liittymät kyllä toimivat normaalisti myös ulkomailla. Jos olet jo kokeillut puhelimen uudelleen käynnistämistä useamman kerran ja kokeillut operaattorin manuaalista valintaa etkä saa liittymää toimimaan paikallisessa verkossa niin olethan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, että voimme selvittää tilannetta tarkemmin, kiitos. Muista myös tarkistaa että sinulla roaming-asetus päällä puhelimesta.

  Asiakaspalvelu +358 44 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Onko noita 1Gt/6kk dataprepaid liittymiä vielä saatavilla??
 • Kyllä, DNA Dataprepaid 1 Gt saa ainakin R-Kioskista hintaan 9,90 €
 • Toimiiko Dna dataprepaid 1 Gt ja 10 gt lataus ulkomailla?

  Kirsi
 • https://www.dna.fi/prepaid-liittymat Ei toimi ulkomailla tuon mukaan
  mie
 • joo, ei toimi ei, mikään dna dataprepaid ei toimi ukomailla :/ super prepaid toimii
  Kirsi Käldström

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.