DNA Dataprepaid

Jos Dataprepaid saldoni loppuu voinko ladata lisää saldoa selaimella sen jälkeen?
Jjabram

Kommentit

• Hei!

Voit ladata liittymää netissä osoitteessa laturi.dna.fi ja R-kioskilla. Ostamasi paketti on käytössäsi heti latauksen jälkeen. Jäljellä olevan käyttömäärän voi tarkistaa helposti itsepalvelusta: prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid -sovelluksella (lataa se sovelluskaupastasi: Android ja iOS). Sovelluksella ja itsepalvelussa voit myös:
    • Tarkistaa puhelinnumeron
    • Tarkistaa saldon ja voimassaoloajan
    • Ostaa datapaketteja (veloitus saldosta)
    • Tarkastella veloitushistoriaa
    • Ladata latausseteleitä
    • Määrittää turva- ja hallintanumerot
    DNA Hanna palveluasiantuntija