Dna dataprepaid ja julkinen ip

Hei. saako 4g dataprepaidiin vaihdettua julkisen ip-osoitteen jos omistaa siltaavaan tilaan pystyvän reitittimen kuten dna:lta aikoinaan hankitun ZTE_DNA_MF286_B16?

Kommentit

• muistaakseni dna:n prepaid tuotteisiin ei saa julkista ipv4:sta. tosin julkinen ipv6 pitäisi toimia jos riittää.

voit kokeilla apn osoitetta "julkinen.dna.fi" jos toimii. dataprepaid voi olla poikkeus.
    lasselusse
  • Hei!

Dataprepaid käyttää aina julkisia IP-osoitteita (sekä IPv4 että IPv6). Ei ole tarvetta vaihtaa APN:ää.
    Ongelmat johtuvat luultavasti päätelaitteiden asetuksista - tuo MF286 saa julkisen IP-osoitteen.

DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija