Dna dataprepaid paketit

Hei, voiko DNA dataprepaidiin ostaa DNA prepaid sovelluksesta näitä 5, 30, 60min jne. nettipaketteja, kuten DNA superprepaidiin?

Kommentit

• Hei Vili!

DNA Dataprepaid -liittymällä voi ostaa seuraavia datapaketteja:
    • Rajaton 180 vrk
    • Rajaton 30 vrk
    • Rajaton 7 vrk
    • 10 Gt 90 vrk
    • 30 Gt 90 vrk
    5 min - 180 vrk paketteja ei ole siis Dataprepaid-liittymällä mahdollista ostaa.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • koitin jo aiemmin kysyä että onko mitään tehtävissä kun ostin 30 vrk datapaketin vahingossa puhelinnumerolleni.
    vastaus oli että ostoa ei voi peruuttaa. en ollut perumassa mitään vaan olisin halunnut tietää voiko numeron vaihtaa. kyselyni jälkeen tuli viesti puhelimeeni: ostamasi paketti on kytketty liittymälle... eli vaikka ostin sen väärälle numerolle niin se siirtyi automaattisesti oikeaan numeroon. olisi hyvä jos lukisitte mikä on kysymys ja vastaisitte siihen. oli aika ylimielisesti sanottu.
    OSTOA EI VOI PERUUTTAA
    r-kioskilla vanhemmat eukot ja ukot ovat aivan pihalla näistä prepaideista.
    antti aatonen