DNA Dataprepaid QoS TCP-hidastelut

Terve, onko tullut jonkinnäköinen muutos viime viikolla DNA Dataprepaid -liittymien QoS:ään.

Esim verkkosivujen avaaminen voi kestää useita sekunteja satojen yksittäisten resurssien osalta osalta. Youtube striimit ja LG:n tv-appsit eivät tuppaa toimimaan ollenkaan. Käytössä on Googlen DNS resolveri.

Kaikki UDP ja established yhteydet toimivat moitteetta ja esim kannettavalla Freedomen läpi edellä mainittuja ongelmia ei ole minkään palvelun kanssa.

KotitoimistoNro84354354 Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka! Kyse on luultavasti enemmänkin normaalia suuremmasta käytöstä johtuvat yhteyden hidastelut, monet palvelut painivat kasvavien yhteysmäärien kanssa