DNA DNS

Taloyhtiömme siirtyi koaksiaalista valokuituun alle kuukausi sitten. Edelleen on samanlaisia ongelmia kuin ennen kaapelimodeemista luopumista eli DNS palvelin ei vastaa ja Windows pyytää tekemään verkkoyhteyden korjaamisen. Menee välillä minuutteja näihin katkoksiin joita on jatkunut ainakin vuodesta 2015 asti. Voisiko DNA nyt viimein tehdä ongelmalle jotain oikeasti?

Kommentit

• Hei Jpuh,

Olethan asiasta yhteydessä suoraan joko asiakaspalveluumme tai maksuttomaan vikanumeroon 0800 300 500 niin tutkitaan ongelmaa tarkemmin ja tehdään tarvittaessa vikatiketti, kiitos.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Siirtotien vaihtumisella tuskin on vaikutusta asiaan. Samalla lienee siirrytty ethernet-palveluun nettiyhteyksissä, jos kerran kaapelimodeemista on luovuttu.
    Kannattaa olla yhteydessä DNA:n vikapäivystykseen.