DNA Double Prepaid-liittymien Double-ominaisuus poistuu käytöstä 28.12.2017

Uutishuone tuntuu olevan jälleen rikki, kun DNA Double Prepaidien muutoksista 28.12.2017 ei taaskaan tiedoteta lainkaan. Asiakastiedotteet, lehdistötiedotteet, ei sanaakaan koko muutoksesta.

Älkääkä taas puolustelko, että lähetitte tekstiviestejä. DNA Double Prepaidin ominaisuuksiin kun kuuluu, että Venäjällä ei voi ottaa Dna:n numeroon lähetettyjä tekstiviestejä vastaan ja Suomessa ei voi ottaa Aivan numeroon lähetettyjä tekstiviestejä vastaan.

28.12.2017 Dna Double Prepaidien Dna-puoli muuttuu DNA Super Prepaideiksi. Suomesta Venäjälle soittamisen hinta nousee lankapuhelimiin 0,511 €/min ja matkapuhelimiin 0,723 €/min, kun se oli ennen 0,136 €/min. Vastaanottomaksu tulee Dna:n puolta käytettäessä olemaan 2,541 €/min.

Liittymän ominaisuuksiin kuuluneet maksuttomat soitonsiirrot Dna:n ja Aivan puolien välillä kytkeytyvät pois. Automaattinen maanvalinta lakkaa toimimasta.

Voit jatkaa Dna ja Aiva liittymän käyttöä toisistaan erillisinä liittyminä, kun valitset Dna:n tai Aivan puhelimen sim application toolkit valikosta manuaalisesti.

Venäjältä Suomeen soittamisen hinta nousee Aivan liittymällä 5 ruplasta 25 ruplaan/minuutti. Jos puhelun soittaa Dna:n liittymällä, hinta on 4,056 €/min.

Kommentit

• Hei irritus!

DNA Double Prepaid -liittymiin on lähetetty suoraan tekstiviestillä tieto 27.11.2017:

Viestin sisältö:
    "DNA Double Prepaid -tuote poistuu markkinoilta ja liittymäsi muuttuu automaattisesti DNA Super Prepaid -liittymäksi 28.12.2017. Keskeisimpinä muutoksina suomalaisen ja venäläisen numeron väliset automaattiset soitonsiirrot loppuvat sekä ulkomaanpuheluiden hinta Venäjälle muuttuu: 0,657€/min+mpm (mobiili) ja 0,445€/min+mpm (kiinteä). SIM-kortilla on edelleen kaksi liittymää ja voit jatkossa käyttää liittymää Suomessa Super Prepaid -liittymänä ja Venäjällä Aiva Mobile -liittymänä. Lisätietoja www.dna.fi/doubleprepaid"
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Toimiiko perus DNA Prepaid Venäjällä?
  • Kyllä toimii. Hinnastot löydät osoitteesta https://www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku kun valitset Liittymän tyyppi: -kohtaan Prepaid.

Lisätietoa DNA Prepaid -liittymän käyttämisestä ulkomailla löydät osoitteesta https://www.dna.fi/prepaid-lisapalvelut