DNA ei pääse MbnetWepmailiin eikä Arkunetin palvelimenne.Google toimii.MOI ja Telian toimii

DNA liitymä on neti routerissa . muut liitymän on puhelimissa. wifin kautta tietokoneella ja tapletilla ei pääse Mbnet Web mainiin.
Sivustoon ei saada yhteyttä
palvelut.mbnet.fi ei vastannut riittävän nopeasti.

Kokeile seuraavia toimenpiteitä:

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Telia ja MOI korteilla toimii puhelimesta.
Jouko Haikala Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Löysennä modeemin palomuuria.
    PW
  • Ilmeisesti DNA verkossa laitteessa on tehty joku päivitys joka esti Suomalaisille palvelimille pääsyn. Kun käynnistin routterin uudestaan niin kaikki toimi. Ihmeellistä oli se ettei Suomalaisille palvelimille päässyt mutta ulkomaalaisille pääsi. Uudelleen käynnistyksen jälkeen pääsee myös Suomalaisille palvelimille.
    Jouko Haikala