DNA ethernet valokuitu pätkii EI TOIMI !

kohta 15v käyttänyt #dna kaapelimodeemi netti yhteyttä netti toiminut hyvin joku 4 kertaa 15v aikana ollut ongelmia

mut nyt 2019 DNA lähes pakotti siirtymään ethernet valokuitu liittymään ollut reilu viikon käytössä jo 5 kertaa netti yhteys katkennut hetkeksi

KÄYTÄN VAIN LAN JOHTOA WLAN ON KYTKETTY POIS

modeemi on siltaava
modeemi on resoitu
modeemi on hakattu kirveellä

kaikki poppakonstit on kokeiltu

tänään 17,1-2019 klo 20:48 netti oli noin yhden minuutin poikki mut kyllä vit***aa kun reilu tunnin peli sessio meni paskaksi kun peli kaatui koska ilman netti ei voi pelata mmo pelejä tämä oli nyt jo 5 kerta !!!

kaverit laittoi viesti et pääset kiltaa takasin jos korjaat netti yhteytesi

DNA ei pelaajat kiinosta eikä asiakas palvelija edes ymmärtänyt mun ongelmaa sanoi vain eihän tuolainen 1 minuutin tauko ketään haitta no ei haitta jos netissä surfaisin mut jos pelaa mmo ym netti peliä niin jopa sekunnin netti poikki on peli loppu

onneks en pelaa FIFA 19 peliä voisin kuvitella kiroilua kun just olet tekemässä maalia ja netti katkee

yritin katsoa dna osoite hausta ei enään mun osoiteeseen saa kaapeli modeemi nettiä takasin

kyl vit**aa et vaihdoin toimivan kaapeli modeemi netin paskaa ethernet valokuitu nettiin joka ei edes toimi

joten jos DNA EI TEE MITÄÄN niin pakko vaihtaa operaattoria

ainiin ehän mä voi vaihtaa kun voi kun 2 vuoden sopimus
kaapelimodeemi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Ei hätää, yhteydet saadaan kyllä korjattua kuntoon! Tottakai yhteyden pitää toimia pätkimättä ja mitkään katkokset, varsinkaan minuutin mittaiset eivät ole normaalia.

Kannattaa olla uudelleen yhteydessä asiakaspalveluumme jossa tuota päästään tutkimaan myös tarvittaessa teknisen tukemme avustuksella. Mikäli vikaa ei puhelimitse löydy, niin siinä tapauksessa voidaan myös tilata huoltokäyntiä.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Meillä ihan täysin sama ongelma eli ennen ollut kaapeli joka toiminut ilman ongelmia. Muutto uuteen taloon, johon saa vain valokuidun DNA:n kautta. Marraskuussa muutettu ja yhtäkään päivää ei ole toiminut. Pätkäsee netin aivan koko ajan. Kaikki kikat yritetty, modeemi jo kerran vaihdettu eikä silti toimi. Äsken taas vaihteeksi asiakaspalvelusta ollut mitään apua, että katsoo vain pikaisesti että kyllä se netti näyttäis toimivan. Vituttaa maksaa pari tonnia ensin siitä että saa koko kuidun ja 60€ kuussa toimimattomasta netistä.
    Paska valokuitu