DNA Haaste potrettikuvaus

Onkohan mainososasto taas töppäilläillyt?

Yleensä yritysten kilpailuissa ei henkilökunta saa osallistua yrityksen kilpailuihin.

"Täydellinen potretti Saija DNA Kaupasta laittaa itsensä ja Huawei P10:n testiin vastaanottamalla haasteen ottaa täydellinen potretti. Katso mitä sitten tapahtui.
https://www.youtube.com/watch?v=H2OE4sBT4QI

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=saija+dna

edit. Viesti siirretty Hubi -keskustelusta, sillä tämä ei liity mitenkään Hubiin. / DNA Ida T

Sitä saa mitä tilaa Ilmoita asiaton sisältö