DNA Hub, katso jälkikäteen valinnan toimintatalogiikka, onko sitä?

Pe 8.10.2021 oli tarkoitus katsoa C MORE MAX:n F1 vapaat harjoitukset 1 (alkoi n. 11:25) työpäivän jälkeen, jonka jälkeen katsoisin toiset vapaat harjoitukset. Alkoi näyttämään vapaat harjoitukset 2. Pysäytin, palasin takaisin, valitsin seuraavan ajassa eteenpäin. Sama juttu. Harjoitus kaksi. Myös neljäs valinta oli harjoitus kaksi. Nämä tapahtumat siis hub:lla. Chomebookin-sovelluksella sain (ei tiedä miten) harjoitus 1:n näkymään ja sen jälkeen pystyi katsomaan myös hub:lla molemmat. Nyt tänään sama juttu. Kun olisi halunnut katsoa tämän päivän vapaat harjoitukset hub:lla, niin alkaa toistamaan aika-ajoja. Haluan katsoa ohjelmat aikajärjestyksessä alusta loppuun, ei lopusta alkuun.

Eli mielestäni tuon palvelu 'Katso jälkikäteen' ei toimi. Mutta eihän se ole ihme. Tiedän jo nämä DNA:n perusvastaukset: tarkista sähkö, irrota sähkö jne.
/juha
Juha Koskimäki Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Juha!

Ainakaan mitään yleistä vikaa ei ole tiedossa tällä hetkellä joka voisi aiheuttaa kyseisiä ongelmia. Tätä olisi syytä tutkia tarkemmin, joten olethan yhteydessä asiakaspalvelumme vikapäivystykseemme maksuttomassa numerossa 0800 300 500 jonka kautta saadaan laitettua tarvittaessa myös vikatikettiä eteenpäin. Kiitos!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Hei,

Tämä johtuu siitä, että sisältömme ryhmitellään sarjoiksi, joskus tämä johtaa urheiluohjelmissa hieman hassuihin tilanteisiin. Vapaat harjoitukset ovat yksi sarja, jonka alta löytyy harjoitus 2 ja harjoitus . Löydät ne kun painat kohtaa jaksot.
    DNA TV kehitystiimi
  • 15.10 V Sport1 live ja V Sport4 live tallenteet tarjoavat Stockholm testikuvaa, voisitteko korjata pelit näkyville
    Pelit Carolina-Islanders ja Montreal-Buffalo
    hubiukko
  • meillä on DNA HUB ollut muutaman vuoden. Jos nettiyhteyttä ei ole niin normaalit kanavat näkyvät kerran kymmenestä. Täysin ala-arvoinen. Lähes joka kerta menee hermot tuohon paskaan. Uutiset meni taas ohi olis pitänyt käynnistellä jo puoltatuntia ennen.
    hidas,bukinen,jumi ja paska
    anttila