DNA Hub tuorein ( Uusi Dna tv )ja on viimeiset päibitykset

Nyt ehkä viimeisen tulleen päivityksem myötä ( tammikuu 2021 ? alku ) valitsemalla  selaamalla kanavia ylös tai alaspäin , valittu kanava jää viereiseen kanavaan  ,eli kun valitsen TV2 niin tulee MTV3 tai tulee TV1 mutta suorilla numerovalinnoilla toimii kyllä , vaiva on todella ärsyttävä ....en tahdo palauttaa tehdasasetuksia ,koska tallennukset katoaa....

Kommentit

• Ei se tehdasasetusten palautus mitään auttaisikaan, tuo virhe on tiedossa ja korjaavat joskus, kuten kaikki muutkin ongelmat "Joskus".

Tuo ongelma tuli tuossa joulukuun 10. päivän päivityksessä ,että onhan sitä jo 1.5kk "korjattu".
    JJJ
  • Ok ,kiitos ,eli ehkä korjataan joskus ;-)  ,mutta kuukausimaksut /raha kuitenkin kelpaa onneksi DNA:lle entiseen malliin ;-)
    Pekka