DNA Hub ver. 1, käynnistys, omalaatuista toimintaa

1. TV päälle, samalla menee päälle soundbar.
2. Hub päälle
3. Alkaa toistamaan kanavaa, joka oli valittu sammutaessa
4. Kuluu epämääräinen aika niin hub vaihtaa tilan yhtäkkiä 'mökki'-näkymään (Youtube, Google Play Elokuvat, Google Play Musiikki,Spotify, jne. Alla DNA TV-valinta. Sen alla Sovellukset:
YLE Areena, CMORE ja mitä sitten on tilannut

Valitsen DNA TV:n. DNA TV käynnistyy, valitsen haluamani katseltavan kanavan. Nautin ohjelmasta noin 1-10 min (epämääräisen ajan), hub palaa takaisin 'mökki'-valintaan.
Valitsen DNA TV:n, jatkan katselua 1-10 min, jonka jälkeen taas 'mökki'. Tätä 'jumppaa' on nyt ollut jo useamman viikon. Välillä vaan kaksi kertaa/käynnistys, mutta useimiten 5-6 kertaa/käynnistys. Hieno katsoa suoraan lähetystä, kun saa vähän väliä kaukosta valita DNA TV (sitten kun tuo hub on niin nopea noissa toiminnoissa). Virtajohto on otettu irti useasti eli hub ymmärtääkseni käynnistyy ihan totaalisesti uudestaan.

Joo, tyhjennä välimuisti, mutta mikä niistä?

Onko matolaatikko tullut tiensä päähän?

/yuko
Juha Koskimäki

Kommentit

• Juurikin sen DNA TV:n tiedot pitäisi poistaa, eli "nollata" sovellus. Löytyy sieltä listalta alempaa "Järjestelmäsovellukset" kohdasta, ihan nimellä: DNA TV

Ja tälle siis "Tyhjennä tiedot" kohta tehdä (Välimuisti poistuu samalla, mutta myös muut jumitusta aiheuttavat kohdat.)

Jack