DNA Hubi

Uusi päivitys on onneton ja tekee koko vehkeestä käyttökelvottoman. Miten saan tuon vanhan takaisin? Laittakaa jakoon johonkin.

Kommentit

 • Vanhaan DNA TV:een siirtyminen ei valitettavasti ole mahdollista eli uudesta ei voi pakittaa vanhaan.
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Onko vajaan 7sekunnin kanavanvaihtoviiveeseen tulossa parannusta? Nyt ei kanavia voi käytännössä selata läpi...
 • Kyllä kiukuttaa määräaikaisuuden suohon astuminen: Oli 3 puhelinliittymää, DNA-Netti Hubilla ja kanavapaketteja! Maksoin maksamisen ilosta pari sataa Euroa kuukaudessa... 😣

  Ainoa, joka toimii täällä periferian taajama-alueella valtatien varerella DNA:n vakuutteluista ja lupauksista huolimatta on antenni-tv ja kilpailijan 4G+... DNA:lta on luvattu tukiaseman kapasiteetin lisäämistä yms. kakkaa, mutta ei täällä enää mikään toimi! 300 Mb:n 4G toimii vaihteluvälillä 0,2-10Mb, ja tuohon kymppiin pääsee aamuyöstä... Arki-iltana ja viikonloppuisin jäädään alle 4 Mb:n...

  Kahdesta puhelinliittymästä onneks määräaikaisuus loppunut ja niistä luovuttu! DNA:ta en enää suosittele kenellekään ja luovun viimeisistä kytköksistä ja liittymistä todennäköisesti jopa hieman ennen määräaikaisuuden loppumista! Kyllä toimivista palveluista voi jopa hieman maksaa!

  Niin, ja DNA-hubi on täysin turha laite! Ostin viime syksynä uuden Töllön, jonka käytettävyys hakkaa moisen laitteen mennen tullen! Toki tarttee siihen työpuhelimesta jakaa toimiva nettiliittymä... 😔


 • Tällainen beta-versio tulee kyllä karkoittamaan asiakkaat, ellei sitten saada ilmaiskuukausia tms. Koko television katselu jää nyt kyllä tauolle tuosta viiveestä johtuen.

  Jos UIhin muutoksia teette, niin kysykää joltain ammattilaiselta mitä asioita priorisoidaan. Viive on kyllä top3 listalla. Toinen on tuo valikko. Tulee ihan vammainen/eläkeläinen olo, kun metrin kokoiset tekstit kertoo, että 7sek kuluttua tulee ehkä seuraava kanava ruutuun.

 • Katsotko IPTV ja DVB kanavia? Kuulostaa siltä että saattaisi olla IPTV kyseessä ja mahdollisesti hidas netti jolloin puskuroinnissa kestää?


  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Itsellä ainakin Hubin DVB-C HD puolella kanavan vaihtuminen kestää 5-7s napin painalluksesta. IPTV puolella kanavan vaihtuminen kestää lähemmäs 10s. Eli mielummin guide-surffailen...
 • Hyvä tietää jätän päivittämättä
 • Tosiaan hidas boxi! Ei varmaan helpota toimintaa se, että netti toimii noin prosentin nopeudella tilatusta, mutta välillä tekee mieli paiskoa kaukosäädintä seinää kohti, kun YouTube ja Kaapon tai Pipsa Possun seikkailujen avaaminen kestää saman, kuin täyden pyykkikoneen käyttäminen - liki kolme tuntia...
 • Voisiko DNAkin kommentoida, onko tulossa pikapaikkausta jotta viive saataisiin edes jotensakin siedettäväksi?

  Toinen vaihtoehto on, että se vanha toimivampi softa tulee jakoon. Ei luulisi olevan Androidpohjalta mahdoton ajatus. Nykymuodossaan hubin toiminta ei vastaa sitä, mitä on tilattu!
 • Mikä parasta, mulla on vielä se vanha softa! Eihän vanhoja asiakkaita tartte palvella: Nehän maksaa kahden vuoden määräaikaisuuden mukisematta...
 • Saisko siitä .apkta jakoon 😀
 • Sen siitä saa kun aletaan kaupitella laitetta, joka täyttää juuri ja juuri minimispeksit. Itselläni on paljon erilaisia Android TV laitteita ja myös olohuoneen televisiossa kyseinen käyttis. Nämä kaikki toimivat todella nopeasti, kaikki tapahtuu heti kun nappia painaa. DNA:n hubia ei kertakaikkiaan jaksa käyttää tuosta hitaudesta johtuen. Ja Ville itsekin tietää, ettei ongelma johdu mistään verkon hitaudesta.
 • Jo toista kertaa lyhyen ajan sisällä on ollut hubissa ohjelmatiedot hukassa, ei voi tallentaa mitään. Mistä johtuu?
 • Hei Minna!

  Vanhan DNA TV:n ohjelmatiedoissa oli yleistä vikaa joka on valitettavasti uusiutunut. Ongelma on parhaillaan korjauksessa ja pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä!
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Vieläkä tuo vika on mahdollismman pian tilassa DNA:lla. Samaa mitä vuosi sitten ihmiset marisee, kanavan vaihto kestää edelleen 5-10s välillä palatessa taaksepäin jumittaa ja tiedä montako ottanut vastaan. DNA TV-välimuistia tyhjennetty välillä, laitetta resetoitu, netti toimii täysillä palkeilla. Mitä tehdä purkaa sopimus onko parempia ehdotuksia. Todella väsynyt laite ! Uusi laite kuulemma tullut markkinoille, luulisi purkkien vaihdon kiinnostavan laskujen lähettämisen lisäksi.
  J-P

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.