DNA Hubi 1.0 ja 2.0 kehitysehdotus

Ehdotan että tuotte molempiin Hubi-malleihin 1.0 ja 2.0 tallennusmahdollisuuden kovalevylle myös IPTV-kanaville, käsittääkseni mitään sopimusteknistä estettä ei ole vaan joku teidän edustajanne sanoi taannoin ettei kyseistä ominaisuutta vaan ole tuotteistettu! Tämä mitä ehdotan, toisi merkittävän edun Dnalle koskapa muut operaattorit eivät IPTV-boksiinsa ole saanut kovoa, saati että IPTV-kanavia pystyisi tallentamaan kovolle! Ja tuo olisi hyvä saada ihan kaikille IP-kanaville, myös maksullisille joita ei nyt eikä varmaan tulevaisuudessakaan pysty tallentamaan verkkoon. Omalla kovolla ne olisi sitten muutenkin turvassa koska eivät poistuisi 2 vuoden jälkeen toisinkuin verkkotallenteet!
Jari

Kommentit

• Hyvä idea, tutkimme mahdollisuutta tallentaa kovalevylle IP-laatua.
    DNA TV kehitystiimi
  • Tässä toinen kehitysehdotus:
    Olisiko mahdollista saada tallenteiden (verkko sekä kovalevy) kelausta kuva-kuvalta tapahtuvaksi? Jos se ei ole teknisesti mahdollista kaikissa versioissa, niin luulisi sen toimivan Hubi 2.0:ssa ja nopeassa netissä. Nykyinen 30 s hypähdys on turhan iso, se pitäisi saada lyhennettyä 5 s:iin (vähintään 10 s:iin). Jos esim. 5 s ei onnistu kaikilla versioilla ja käyttäjillä, niin voisiko hypyn pituuden laittaa asetuksiin käyttäjän valittavaksi?
    Hara
  • Jari ja Hara:
    Mahtavia ehdotuksia! Pystyisi hyödyntämään kovalevyn enemmän. Toivottavasti ideat toteutuu.