Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA Hubi 2 kuva muuttuu vaaleanpunaiseksi

Maanantaina 30.6.22 käyttöönotetun hubin tuottama kuvan väritys muuttuu vaaleanpunaiseksi kun nauhoitetun ohjelman laittaa pauselle ja se on siinä hetken aikaa. Kun jatkaa katsomista tai vaihtaa tv kanavalle, kuvan väritys pysyy samanlaisena.

Vain laitteen sammutus ja uudelleenkäynnistys auttaa. Käyttöönoton jälkeen hubiin tuli ohjelmistopäivitys.

Onko kellään muulla samaa ongelmaa?
Kimmo

Kommentit

 • Jatkoa edelliseen, hubin ohjelmisto on 2.10.0 ja uusia päivityksiä ei ole jonossa odottamassa.
  Nyt temppuilu alkoi jo kun katsoin tv kanavaa viiden minuutin ajan. Lisäksi, hubi hukkasi television resoluution ja alkoi näyttää 640x480 resoluutiolla.


  Kimmo
 • Ja enää uudelleenkäynnistyskään ei auttanut, eikä tehdasasetusten palautus. Resoluutio pielessä ja kuva vaaleanpunainen.

  Taitaa hubissa ollakin vikaa raudassa, soittoa huomenna aspaan.
  Kimmo
 • Tuskin sieltä "aspasta" mitään vastataan, kun lakkoilevat. Kokeile toisella HDMI kaapelilla vielä ja katso, että on varmasti napsahtanut pohjaan molemmista päistä. Jos ei auta, sitten vika on varmaan itse putkissa.
  Pena
 • Kiitos vinkistä!

  Testaan toista HDMI kaapelia viikonloppuna ja laitan viestiä, auttoiko.
  Kimmo
 • Voi myös olla, että jos irroittaa HDMI-kaapelin molemmistra päistä ja kytkee sen uudestaan, että ongelma poistuu. Kannattaa katsoa, että liitin menee suoraan vastakappaleeseen.
  PW
 • Kiitos kaikille vinkeistä, kaapelin vaihto ja kiinnityksen varmistus auttoi, viikonloppu boksin kanssa sujui ongelmitta
  Kimmo

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.