DNA Hubi 2.0 ja Playstation 5

Hei,

Hassu juttu mutta kun suljen hubin sen omalla kaukosäätimellä, televisiossa kiinni oleva PS5 hörähtää käyntiin. Ei ihan toivottua... Onko jollain ajatuksia taikka ratkaisua. Hubin versio 1:llä ei vastaavaa tapahdu/tapahtunut.

Janne

Kommentit

• Sama ongelma, mutta vain PS4:n kanssa...
    Matti
  • Itse ratkasin ongelman siten, että kytkin Hubista HDMI CEC-asetuksen pois päältä.

Oma epäilykseni on, että Hubin CEC-ohjauskomennot eivät ole ihan kohdallaan. Eli suljettaessa lähettää jotain muuta kuin sammutus-pyynnön. Ei muut laitteeni ole näin hölmöjä...
    Janne
  • Näköjään auttoi mullakin, kiitos! Joo eipä ole itellänikään näin hölmöjä laitteita ollut...
    Matti