DNA Hubi 2.0 kaukosäädin

Mitä nappia/kautta pääsee sulkemaan avoinna olevat sovellukset? Vanhassa säätimessä piti painaa "mökki"-nappia 2krt nopeasti. Ei toimi näin uudessa säätimessä.
Sari Kujala

Kommentit

• @Sari, ei ole kokemusta Hubi 2.0:sta mutta muistelen lukeneeni että vanhaa Hubi 1.0-kaukosäädintä voi käyttää myös uuden Hubi-version kanssa, jos sinulla on tallella se vanhan hubin kake niin kokeile toimisiko sillä. Itselläni on tuo Hubi 1.0 ja hyvin pelaa enkä vaihda uuteen koska uudempi on kökömpi, tämä oma mielipiteeni vaan.
    Jari
  • Tätä samaa mietin myös... Ja itse kokeilin juuri vanhan hubin kaukosäädintä uudessa, mutta ei toiminut tuo mökki toiminto silläkään...
    Matti
  • Hubi 2 ketjussa kerrotaan seuraavaa:

Hei,

Hubi 2:lla ns. tuplamökki toiminto ei ole käytössä. Laite ja uusi käyttis osaa hanskata paremmin muistin käyttöä. Sovelluksia saa toki pois käytöstä tai tyhjennettyä Android asetuksista kohdasta sovellukset. Tätä voi käyttää jos jokin tietty sovellus ei kirjaudu, heittää ulos tai muuta vastaavaa toimintaa.

Ja tietysti sama kuin puhelinsovelluksissa, aina kannattaa varmistaa, että viimeisin sovellusversio on käytössä.

DNA TV kehitystiimi
    3 Jou 2021 Ilmoita asiaton sisältö

Pena
  • Tuossa uudessa hubissa on sama muistivuoto ongelma kuin 1.0 versiossakin.
    2.0 versiossa tuo näkyy niin että kuva alkaa nykimään muutaman sekunninvälein. Teksti tv ei enää toimi kun nykiminen alkaa.
    laitteen virrattomaksi tekeminen yleensä korjaa ongelman hetkeksi. Laite toimii hiukan paremmin jos sammuttaa pitkällä kaukosäätimen virtanapin painalluksella. Jos jättää vaan ”stand by” tilaan alkaa ongelmat todella nopeasti näkymään.
    Tomppa
  • Kannattaako hankkia uudemman Hubin, toimiiko paremmin kuin vanha? Onko kuva parempi uudessa?
    Tertsi
  • Kuva saattaa olla jonki verran parempi. Eilen meinas kuva nykiä hiukan Areenaa katsellessa. Viikon käytöllä voisin sanoa, että vanhallakin pärjää yhtä hyvin.
    Sari Kujala
  • Kuvassa ei voi edes olla oikeastaan mitään eroa. Samat sovellukset molemmilla hubeilla. Tekniikaltaan vähän nopeampi, mutta sama valmistaja ja pohjaratkaisu molemmissa hubeissa.
    Pena
  • @Tertsi sama softa uudella raudalla. Samoja ongelmia on uudessa hubissa, joita oli vanhassakin. Buutin ja välimuistien tyhjennyksen jälkeen toimi nopeamminkuin vanha. Valitettavasti muutaman päivän käytön jälkeen alkaa vaatimaan virran katkaisua, ilmenee kuvan nykimisenä.  Omassa käytössä uusi TV hoitaa kaiken nopeammin ja paremminkuin hubi. DNA TV:tä voi joko peilata tai käyttää TV:n selaimella eli korvaa hubin.
    Tomppa
  • Mulla on tuo kakkoshubi toiminut ongelmitta. Vanhemmassa Hubissa ärsytti Hubin kaatumiset sun muut erikoisuudet, ja kaikki suoratoistot ja kanavat on toiminut ilman ongelmia. Toivottavasti myös jatkuu kaikki näin hyvin.
    Tertsi
  • Yritin resetoida kaukosäätimen netistä löytämieni ohjeiden mukaan, ja kaukosäädin nollautui, mutta ei yhdisty enää laitteeseen

Pekka
  • Hei Pekka,

Mikäli et vielä saanu kaukosäädintä yhdistettyä, pirautathan vikanumeroomme 0800 300 500 niin katsotaan asia yhdessä kuntoon, kiitos.
    Numero on maksuton.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija