Dna hubi

Tarvitseeko modeemin olla välttämättä päällä koko tallennuksen ajan?  Laitoin elokuvan tallennukseen mutta sammutin modeemin kesken elokuvansen kummemmin ajattelematta asiaa. Näyttäs kuitenkin että tallennus oli onnistunut mutta onko asia näin?
Markku Vinni Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Dna Hubissa tallennus tapahtuu verkkoon eli pilveen (paitsi jos sinulla on Hubissa oma kiintolevy). Siksi tallennus onnistuu vaikka sammuttaisit modeemin.
    Jari
  • Hei Markku!

Jos kyseessä on kovalevylle tehty tallennus antenni- tai kaapeli-tv kanavilta ei tämä vaadi jatkuvaa nettiyhteyttä, kanavat kun eivät tule verkkoyhteyden yli. Vastaavasti IPTV kanavia ei ole mahdollista tallentaa.

Verkkotallenteiden osalta asettamasi tallennus on tallessa meidän palvelimilla, eikä vaadi laitteen jatkuvaa päälläoloa.