dna hubi

hei,  miten vaihdan googme tilin hubis.  laitoin väärän google tilin asennus vaihees ja nyt haluan vaihtaa sen

Kommentit

• Hei!

Kun olet DNA Hubin etusivulla, eli Android Kotinäkymässä, käytä kaukosäätimen nuolipainikkeita ja valitse näkymän alalaidasta Asetukset.
    Paina kaukosäätimen OK-painiketta ja Asetukset-valikko avautuu.
    Käytä kaukosäätimen nuolipainikkeita ja etene kohtaan Tilit.
    Valitse kaukosäätimen OK-painikkeella Lisää tili.
    Etene ruudulla näkyvien ohjeiden mukaan.