DNA hubi äänen viive

Itse nyt pari päivää laitetta käyttänyt, kun digiboxin kaapelikanavat/netti meni Elisalle taloyhtiön sopimusvaihdossa. Firmware tällä hetkellä 2.4.1

Eli iptv:nä katson/pidän olemassa olevaa Dna-mix kanavapakettia(koska C More Max...), muuten toimii vielä suht tyydyttävästti mutta näennäinen mahdottomuus saada äänisynkka kohdalleen on äärimmäisen ärsyttävää. Hubi netissä ja kuva hdmillä tv:hen(4K Sony XF9005 vm ~2018), ääni soundbarista joka tv:ssä kiinni optisella.

Muiden laitteiden kanssa ei ole ongelmaa, tv/digiboksi/UHD bd/konsolit jos niiden kautta mediaa, mutta hubin kanavien huulisynkkaa ei saa edes lähelle kohdalleen, ihan sama minkä viiveen HDMI-ääniasetuksissa esim laittaa(voi olla että pitäisi saada negatiiviseen suuntaan....) eikä auto/pcm/transcode vaikuta myöskään tuohon. Tilaääni pois/päälle ei myöskään vaikuta tai kokeilemani hdmi ulosanto 4k tai 1080p(tai 50/60hz).

Olenko ainoa jolla tämä ongelma, urheilu tms kanavissa missä ei naamoja ruudulla ei tietenkään haittaa, mutta mikään missa ihmiset puhuvat ruudussa on sietämätöntä katsoa synkan pielessäolon takia.

Toinen juttu sitten on että laitteesta olisi mukava olla 100% toiminnot/asetukset kattava manuaali, mitä ei ole edes lähelle.

Kommentit

• Samanlaisella setillä oli, kuin Ramilla Hub HDMI -> TV -> Optinen soundbar. Ja sama ilmiö. Näin ei ole aina ollut, vaan viime viikoina alkanut/pahentunut.
    Pudezzio
  • Kiitos tarkasta hyvästä palautteesta. Tutkimme asiaa.
    DNA Juha Ihalainen Kehityspäällikkö