Dna hubi

Olen asentamassa Dna hubia ja sen piti olla niin kovin helppoa. Olen saanut laitettua langattoman yhteyden, google -tilin ja laite on tehnyt päivityksen. Nyt olen ohjeen kohdassa 11 valitse antenni tai kaapeli ja hae kanavat. No tuo kohta ei tule vaan telkkarissa on Dna TV kuva. Hain kanavat telkkariin, niin se onnistui. Meille tuli tänään siis laajakaista ja antenni muuttui kaapeliksi. Dna hubi on ihan uusi, tuli tuon laajakaista paketin mukana.
Suvi Peltonen Ilmoita asiaton sisältö