Dna hubi ei suostu avaamaan Google play kauppasovellusta

Ensimmäinen pettymys tuli heti alkuasennuksessa kun hubi ei suostunut yhdistämään Android tablettia (Huawei MediaPad t3 10) tai jotain sinnepäin. Eikä myöhemminkään yhteyttä tablettiini. Toinen pettymys ohjelma valikkojen tekstitykset on niin pienellä että pitää istua nenä kiinni tv ruudussa ja asetuksista ei tietenkään löydy mitään apua fonttikoon muutokseen. 3 vika on ettei play kauppa sovellus avaudu ja sieltä vielä pitäis pystyä asentamaan niitä niin paljon luvattuja sovelluksiakin, tuntuu kaukaa haetulta unelta!  Ja onko tosiaankin ettei muitten "sorkkima"  kovalevy toimi mitenkään tässä surkeudessa.
Juhani Koivisto Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ensimmäisestä yrityksestä asentaa Google play ja sieltä ylen areena, dna hubi mietti ja kehoitti yrittämään uudelleen noin 2 tuntia. Sitä odotellessa hubia sammuteltu ja verkkoja vaihdettu wifistä laniin ym ym. Lopulta 2 tunnin yritysten jälkeen ja viimeinen puoli tuntia sai hubi ihan rauhassa miettiä ja pelätä kohtaloaan kokeilla kumpi on kestävämpi,  tiiliseinä vai hubi...
    Ei ole vahvimpia puoliani odottaa jonkun surkean räpellyksen toimimista tuntitolkulla. Kaikesta huolimatta sain asennettua yhden päivän aikana ylen areenan dna hubikin, pitäiskös mennä ulos repimään henkseleitä kun noin vaativan homman sain tehtyä.
    Juhani Koivisto
  • Kauppa ei avaudu DNA TV sovelluksen sisältä, tässä bugi joka korjauksessa. Kauppa avautuu kun painaa "mökin" kuvaa kaukosäätimestä ja valitsee sieltä Play store
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja