DNA hubi ensiasennus

Kun WBoxiin ei enää saanut uutta kauko-ohjainta, sorruin hubiin.
Hubi nyt vilkuttanut ja välyttänyt 45min ensiasennusta. Nyt jo näkyy 0,5 sek kuva- ja ääniväläyksiä.
Jos näin pitkä asennus (ethernet 400M kuidulla) on normaalia, tulisi siitä lukea pikaohjeissa.
Toivottavasti vielä tänään asettuu. Muuten jää hubi paperipainoksi.

Pasi Susipuro Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.