Dna hubi heittää ulos sovelluksista

Moro! Dna hubi ei toimi kunnolla: on vähän väliä "hitaalla", eli toimii viiveellä. Lisäksi heittää ulos sovelluksista kesken katselemisen. Joitakin sovelluksista ei pyöritä ollenkaan, ts. Heittää ulos ennen kuin ehtii edes aloittaa katselua. Olen tarkistanut että laite on päivitetty, ja muistiakin on. Tämä on ihan mahdotonta, hermo menee. Nettiliittymä myös teiltä ja piti olla nopea. Mitä teen?

Kommentit

• Sama vika minulla myös, samat oireet viimeisen päivityksen jälkeen. Startatessa vihreä valo pumppaa varmaan 4 min ja sitten pelaa jotenkin.
    Ippe
  • Kauko-ohjaimen Menu ei ole toiminut kahteen päivään lainkaan ja Hubi on kaatuillut, milloin mistäkin syystä. Sama täällä, käytössä on DNA:n nopein nettiliittymä. Uusia ongelmia pukkaa, ja asiakaspalvelu ei vastaa. Aiempi, hieman positiivinen käsitys, mureni viikonloppuna raskaasti. Kovalevyongelmien lisäksi ei enää mitenkään kaipaisi lisää ongelmia mitkä ovat nyt tällä kertaa levinneet Hubiin.
    jaazaa
  • Esim youtubesta heittää pihalle 5,10 tai vvimeistään 20min katsomisen jälkeen ei koske suoria streemejä

miccikisu