Dna hubi ja Amazon Prime

Hei,

hankin tänään Dna Hubin ja minulle luvattiin että siinä näkyisi myös Amazon Prime. En kuitenkaan löydä Primeä sovelluskaupasta, missä vika?

Kommentit

• Prime ei ole hubille saatavilla eli olet saanut väärää tietoa.
    Hubiukko
  • Myyjä yleensä lupaa vaikka mitä, ei pitäisi olla näin! Mutta parempi olla uskomatta mitään, mitä ei itse tarkista.
    JJJ
  • Mistään mitään tietämättömät DNA kauppiaat,
    myyvät provikankiilto silmissään,tuotetta mitä ei ole edes olemassakaan.Elämä on.
    JoutomiehenApumies
  • DNA-Kaupassa ei yleensä mitään pysty tarkistamaan, kun on vain puhelinlauppa ilman TV-yhteyksiä.
    PW
  • Hei Kiira! Tarkoitatko Amazonin Prime Video -sovellusta? Tästä on Android TV versio olemassa ja sovelluksen on Amazonin julkistuksen mukaan tarkoitus tulla muille Android TV laitteille "tulevien kuukausien aikana". Tämän enempää tietoa ei meilläkään ole eikä myyjän olisi pitänyt enempää luvata.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei,

tarkoitin juurikin tuota Amazonin Prime Video-sovellusta. Android sovelluksena se onkin jo tabletillani, sen takia hieman ihmettelinkin kun sitä ei Android TV:lle saanut. Jään siis odottelemaan että se joskus tulee. Myyjältä harmillinen lupaus, toivottavasti ei samaa lupaile muille.
    Kiira
  • Ei kannata käyttää Primeä eikä sen puoliin Netflixiäkään hubilla jos haluaa HDR-kuvaa televisioon koska se puuttuu.
    Janne
  • Eikä kannata hubilla katsoa Cmorea (ohjelmakirjaston kautta) tai HBO:ta (jos nyt toimii yleensäkkään.) jos ei halua katsoa nykyvää kuvaa. Eikä oikeastaa muutakaan netinkautta tulevaa 25fps HD pakattua kuraa. Joten miten meillä menee?
    JJJ
  • Käyttökelvotonhan tuo laatikko on ku mitään tukeakaan ei enää ole.
    Janne
  • Amazon toimii Prime Videon kanssa samalla tavalla kuin Netflix: Nämä kaksi valitsevat mille laitteelle sovellus on saatavissa.

Netflixin / Amazon Primen tuominen laitteelle siten edellyttää yhteistyöprojektia DNA:n, Googlen ja Amazonin tai Netflixin kanssa. Yhteistyö pitää sisällään virallisen sertifioinnin jonka tarkoituksena on varmistaa että sovellus toimii riittävän hyvin.

Amazon Primeä ei ole vielä saatavilla Hubille. DNA:n tavoite on kuitenkin tuoda kaikki AndroidTV sovellukset laitteella.

Janne - DNA tavoite on julkaista Hubille ANdroid N ensi viikon tiistaina (22.10). Tämän jälkeen alkaa toimia Netflixin HDR.
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • https://dnatv.dna.fi/

Voitko Ville kertoa mikä tuo Uusi DNA TV  on?
    JJJ
  • Linkki kusi jostain syystä

https://dnatv.dna.fi/