Dna hubi ja Hbo toimii surkeesti. Pätkii.

Hbo sarjoja esim Lovecraft county ei pysty katsomaan koska pätkii ja jumittuu jatkuvasti. 200M yhteys ja esim Netflix toimii erittäin hyvin.

Kommentit

• Joo ei ole koskaan kunnolla toiminut HBO Hubilla. Joku tekninen ongelma tähän on kerrottu jossain täällä foorumilla tuon appin kanssa. Ehkä seuraavassa Android versiossa sitten...
    JJJ
  • Lisäksi HBO:n Castaus hubiin antaa tulokseksi jatkuvalla syötöllä: